ååh



Jag kör lite emo idag.. Sad panda

Kan folk bara sluta skvallra?!

Fy jag blir så irriterad! Hade tänkt skriva det här inlägget om Tiger Woods, och vad fasiken som är grejen med att han krockat med ett träd, det kan väl hända vem som helst. Det var ju inte som att han körde ihjäl någon, han gjorde bara en fet tabbe. Ändå så skvallras det som om det vore värsta katastrofen, eller kanske sensationen. Äckligt.

Men sen har det tydligen skvallrats en del om något som ligger mig varmare om hjärtat, och det verkar som om allt blivit fel, trots att man gjort allt man kunnat för att det inte skulle bli så. GE FAN I säger jag bara! Sluta spekulera så förbannat mycket! Har man något att berätta gör man väl det? Innan dess kanske det helt enkelt är så att det bara rör dem som är inblandade? Så sluta vara sånna jävla skvallerkärringar och ägna er åt era egna liv. Gaah!


Uppe i ottan!

Oj oj oj, jag minns knappt när jag var uppe så här tidigt sist! Särskilt om man betänker att det är söndag idag! Men så är man ju en hardworking business gal med många strängar på sin lyra, som på något sätt måste få dygnets 24 timmar att bli ungefär 36.
Idag ska jag försöka hinna klart med min hemtenta (försöka går ju), jobba första "julpasset" i butiken, gå upp till slottet och lyssna på när mammas kör sjunger (om jag hinner och inte blir nedtacklad av pensionärer med tillhörande barnbarn med facklor på vägen), drilla excalibatorerna tills de inte vågar göra en enda slapp motion igen, träna med V to tha I to tha P to tha ERS* <3, åka hem till päronen och få tillbaka alla telefonnummer in i mobilen igen för kanske... femte gången i år?, åka hem och julpimpa balkongen och fönstren och förhoppningsvis hinna slänga i mig lite mat någonstans där emellan. It's all in a days work!







*Vipers, men ändå inte riktigt

Doftljus?




Jag brukar normalt inte dricka energidrycker, men eftersom jag ligger lite efter med tentaskrivandet, och hade en burk kvar från Twilightkvällen på bio så tänkte jag att lite extra energi inte kan skada, och öppnade den. Men så kom jag ihåg en av anledningarna till att jag inte dricker dessa drycker: de smakar ju fan! Och just denna gång så kom jag på vad de smakar som! Doftljus! Doftljus är inte heller någon större favorit hos mig, tycker mest de luktar konstgjort eller alldeles för mycket parfym, och så får jag huvudvärk av dem. Så jag tror jag lägger ner det här med energidrycksdrickandet och koncentrerar mig på tentan istället... Verkar vara en säkrare metod för att bli klar med fanskapet så att jag kan sätta igång och julpyssla ikväll eller imorgon! Wiiii!


Bästa Lasse kom hem med en bautaros! Hade inte ens en tillräckligt hög vas <3


Det var nog inte vaccin i den där sprutan... och varför ta den i läppen?

Alltså... var fan gick det fel?? Okej att han är sminkad och stylad på första bilden, men jag tror att han har umgåtts lite för mycket med Linda Rosing och co! När ska folk fatta att läppförstoringar är typ det fulaste som finns??

 

suck...


Walking on sunshine

Mobilen hade inte saknat mig, men verkar åtminstone fungera. Vi får väl se hur länge det håller i sig! jag ger den fram till jul. Man får ju inte bli för attached, så jag tänker inte lägga in någon musik i den den här gången heller.. himla opålitliga skitmackapär!

Annars har det varit en fantastiskt rolig dag!! Har fått så mycket positiva överraskningar att man skulle kunna tro att världen flyttat fram julafton till idag istället! Typ utan att berätta det för mig, bara för att jag verkligen skulle bli överraskad och glad. Jag gillar sånna dagar!!

Jag har saknat dig.. igen

Eftersom de inte lyckades laga min mobil sist har jag varit tvungen att lämna in den för reparation igen. Nu ska jag snart åka och hämta den. Om den inte funkar nu blir jag ond. UTROPSTECKEN!!




Idag tar jag ledigt!

Vi fick ut hemtentan igår... jag har fortfarande inte läst igenom frågorna noga, men jag fick "an offer I couldn't refuse" så jag tar ledigt idag och går på bio med Emilie! <3 Undrar vad vi ska se? haha!



Emi's och mitt Mama mia moment på en båt utanför Samos i somras

Started with a perfect kiss then we could feel the poison set in

Taylors Swifts Love story blev min "Twilight-låt". Jag tror Already gone med Kelly Clarkson blir min New moon låt.. vet inte hur många gånger jag har lyssnat på den de senaste veckorna.. sjukt deprimerande, men såå fin! Och hur grym är hon inte egentligen? Hade tänkt lägga upp musikvideon, men hon gör den ännu bättre live.


New moon!!!

Jag har verkligen inte haft någon lust att blogga senaste veckorna, därav min frånvaro. Har inte funnits något att skriva om. Fram till nu!

Jag och Elin höjde medelåldern ganska rejält när vi boade in oss på Spegeln igår, för det som visade sig bli den bästa kvällen på hela året!! Kl 21 visades Twilight, och några minuter över midnatt: New Moon!!! Det var sjukt bra stämning med folk som klätt ut sig till de olika karaktärerna (okej, det tyckte i alla fall jag var typ det töntigaste EVER, men A for effort), tjejer som skrek så fort Edward visades på skärmen och spridda skurar av applåder under båda filmerna. Riktigt riktigt roligt att gå på bio med sån stämning där alla verkligen är taggade på nya filmen! Och hur var den då? Jag har ju sagt att jag inte tycker att första filmen är speciellt bra i jämförelse med första boken (även om jag verkligen ÄLSKAR filmen), så jag var lite rädd att jag skulle bli besviken även denna gång. Det är ju ändå rätt normalt när en bok görs om till film. Men jag är så glad att jag för första gången helt ärligt kan säga att filmen lever upp till boken!! Så sjukt jävla bra!! De har lyckats rädda det som första regissören sabbade lite...

Och hallå?!?! TAYLOR LAUTNER! Vad går killen på?! Någon kommer att få det hett om öronen efter att folk har sett den här filmen.. och jag tror att det kan lugna ner sig lite för herr Pattinson. Paradigmskifte! Jag sållar mig numera till Team Jacob. Hallelujah!



Lamkött! haha!

Orkar.inte.plugga.nybörjarcheer.

De senaste dagarna har varit fullspäckade. Började bra med att pappis bjöd på sin specialité: våfflor och sylt. Sen meckade vi lite med bilen (läs: pappa bytte till vinterhjulen och kollade oljan... men jag lärde mig iaf hur jag öppnar motorhuven på min bil!).
Igår var det baskurs och jag lärde mig passa på kullerbyttor. Idag var det ännu mer kurs, men inte gymnastik utan cheer. Lärde mig återigen att passa på kullerbyttor. Lärde mig även nyttigheter som hur man gör ett high-V och hur man bygger en thighstand. Som det ska skrivas prov på imorgon. Och jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna, efter att ha irrat runt i centrala stockholm i en timme med bil. Jag som lovat mig själv att aldrig utsätta mig för det. Att köra bil i centrala stockholm alltså. Men Christian (navigatorn alltså) ledde oss runt runt i cirklar. Var helt ärligt beredd att ge upp och sätta mig i baksätet och bara åka med ett tag. Men eftersom min medpassagerare inte ens får övningsköra än så var det inte ett alternativ att överlåta bilkörningen till henne. Så jag sket i Christian och gick på instinkt och tillslut kom vi hem. Men nu har jag knappt någon tid alls kvar att plugga.. suck!

I'm always here

Jag känner mig så splittrad för tillfället.. på flera plan. Vet varken ut eller in?


Kom och tänka på Baywatch idag... jag skulle nog bli en jävligt dålig livräddare. Är rätt dålig på att simma själv, så om jag skulle ha nån på släp skulle jag antagligen bara dras ner jag med.




Himla nostalgi över det där klippet alltså.. av någon anledning blir jag sugen på att göra chokladbollssmet utan att orka rulla ihop bollarna, utan bara äta smeten rakt av som den är ur bunken.. Mmmm! 

Och hallå?! Han som spelar Newman, som man tyckte var en sån gubbe... hur fit är inte han för sin ålder?! My gawd! Själv ägnade jag en tanke åt att jag borde gå och träna idag, men den slog jag bort och åt en halv pizza istället, haha!

here we go again

Ååh... idag börjar en ny kurs i skolan. The kurs of hell and death skulle man kunna säga! Inom en månad ska jag ha lyckats producera tre PM och en hemtenta. Och som om det inte vore nog med det börjar delkurs fyra innan delkurs tre har slutat, vilket betyder att jag kommer läsa dessa två kurser samtidigt! Plus att föreläsaren lagt in massa extraföreläsningar. Verkligen motiverande. VERKLIGEN!

Nej nu får jag ta och rycka upp mig. Annars blir jag som harry potter.


Dagens mest uppmuntrande:

Vi är inne i New Moon-premiär-månaden! Yeeeeheeeheees, snart smäller det! Men samtidigt undrar jag i mitt stilla sinne var tusan oktober tog vägen?? November liksom.. då är det ju snart dags för julkalendern! Och lussebullar!!  och Paramore!!! Wiiii!


  
   


RSS 2.0