vajpers och bläck hååks

Miiihihi!! Man kan inte annat än le när man går astrött från en Vipers-träning. Kalas brudar!! :-D Och det bästa är att det är ett nytt tretimmarspass imorgon igen :-)

Blir mycket träning i helgen:

fredag: Black hawks 18-21
lördag: Black hawks 11-14, Vipers 14-16
söndag: Vipers 12-15, Black hawks 17-20

På riktigt eller?!?

Shit alltså.. just nu står  Michaël Lehman, Förenade Monarkister, live i tv4 och på riktigt tycker det är fel att Victoria ska gifta sig med "en man av folket". PÅ RIKTIGT!!! På frågan vem hon annars skulle gifta sig med svarar han att hon borde hittat en europeisk prins istället. PÅ RIKTIGT!!! Och när programledarna påpekade att Silvia var en flicka av folket med enkel bakgrund, och som trots detta blivit en mycket populär drottning kontrar han med att, håll i er nu, kungen är man!!!! PÅ RIKTIGT!!! Han menar att det inte ändrar ordningen i kungahuset på något vis, bara för att kungen är man. Inte för att jag brukar bry mig speciellt mycket om kungafamiljen och hur allt sånt där sköts, men vafaaan! Det är typer som de där killen som gör att man skulle avskaffa monarkin, pure out of spite!!

Kärlek

Kunglig förlovning och hej och hå. Själv blir jag lite varm i hjärtat när jag läser det här på älsklingens blogg:

"Idag har jag lärt mig:
Borta bra, men (h)emma bäst!!!"

Skönt att det inte bara är jag som har längtat halvt ihjäl mig i helgen. Såå mysigt att få komma hem och somna i älsklingens armar, och känna att det fortfarande är jobbigt att vara ifrån varandra efter 6 år. Jag älskar dig Lasse!!

                    
                       

Let there be light!

Jag kan knappt tro att det är sant!! Jag vaknade före klockan 8 i morse ochdet var ljust ute!! hurraaaaaaaaaaaaaaa!!! :-D Det kanske är för att det är fettisdagen idag? Kanske årets bästa dag, naam naaaam!

Morgongymnastik

Idag har jag utövat morgongymnastik! Åkte med 08.56-bussen till Fyrishov för att träna med de bästa!! Gick riktigt bra, både för Emilie, mig och Carro :-) *duktiga tjejer*
Har mått riktigt skumt ända sen igår kväll, mår illa och har ingen energi, så när jag kom hem från träningen var jag helt slut och la mig och sov en stund på soffan. Riktigt skönt. Ända tills jag vaknade av ett jävla oväsen. Il divo. Alltså, älska Oprah, men hon måste sluta bjuda in de där jävla smörsångarna!! Gaaaah! Jag fattar verkligen inte att folk tycker att de är bra! I really don't. Men å andra sidan är jag ju inte så musikalisk heller. Men sen hur de ser ut!!? Under några sekunder i låten hade de den goda smaken att hålla tyst, men vad hände då? jo ingenting! De bara stod med armarna hängande utefter sidorna, rakt upp och ner, och rörde sig inte en millimeter! Vilken fantastisk scennärvaro... Sämst tycker jag ändå om killen längst till höger på bilden. Seriöst?! Är han på riktigt?! nej usch, inget för mig helt enkelt!


                 

På kvällen var jag på möte inför PVD 2009. Ska eventuellt hjälpa till och jobba som medarbetare under dagen, men jag har inte bestämt mig helt än. Måste tänka över det praktiska kring det lite till..

 Imorgon ska älsklingen åka iväg på kryssning med grabbarna... det luktar batalj... Men jag är nöjd bara jag får hem honom någorlunda hel och ren på söndag igen :-)

men vafan!!! Att bero på folk som låter illa när de sjunger! nu är det nån jävla brud på svt som står och gastar för full hals! Gaaaah! det är nog dags att jag går och lägger mig helt enkelt....

Kan inte nån slå på elementen utomhus så jag kan gå ut?

Nu har jag slängt ut den sista julblomman, så nu tycker jag att det kan bli vår!! åååååh vad jag längtar!! :-D


             

Toppendag!

Dagen började med att jag försov mig, vilket kan göra att man tror att titeln är ironisk. Men det är den inte, för dagen blev faktiskt bara bättre! Ok, i skolan hade vi nog den överjävligaste uppgiften EVER idag, men den pärsen var över ungefär halv tolv och sen började dagen ordna upp sig.
Gick ner på stan och köpte en Cupidosallad som jag smaskade i mig på psykologiska institutionen, innan jag gick och redde ut ett och annat med kursansvarige för Psyk A. Sen satt jag och pluggade duktigt (hann klart med HELA BOKEN, wihoo!) innan det var dags att ta ett snack med Örjan om mitt tentaresultat... och det gick vägen!! Kirrade VG på 3 av 4 delkurser tillslut, vem hade trott det? Så nu kan jag säga tack och hej leverpastej till Psykologiska Institutionen i Uppsala. För den här gången. Så mycket strul, men även så mycket kul. Blandade känslor! Vem vet? Jag kanske kommer tillbaka en dag?
För att fira mitt färskaste VG mötte jag upp älsklingslasse på stan och så gick vi till Sibylla på Sysslomansgatan för ett premiärbesök. Och jag är imponerad kan jag säga!! De har verkligen lyckats skapa "en annan del av landet"- känsla! (Sibylla finns knappt i Uppsala, så mina erfarenheter av det är typ när man åkt till fjällen och stannat för lunchpaus.) Trevlig personal. Automatisk lucka på sopstationen. Men det bästa av allt var nog "plusmenyn" vi fick!!! Precis när vi ätit färdigt frågar tjejen i kassan om vi vill ha en varsin mini-semla!!! Eller en tårtbit för all del. Det visar sig att Ofvandahls (som ligger vägg i vägg) precis stängt och kommit över och lämnat lite överblivet fika. Och när jag hade svårt att bestämma mig för tårta eller semla, så sa hon:

"Men ska ni inte ha en var av varje då?"

med ett stort leende! Det kallar jag service! haha. Så vi fick med oss två bitar tårta och två minisemlor hem! Snacka om att göra min dag! *gottegris*

Så dagens heta tips är att befinna sig på Sibylla kring Ofvandahls stängningstid, hehe! ;-)





                                        Bildbevis!



Nu ska jag nog fika lite. Later!


lövidövi!

Idag har jag och mitt hjärta varit tillsammans i 6 år! :-D Så nu har jag inte tid att blogga mer, för nu ska vi mysa!!!!         


                               

My life would suck without you...

"I know that I've got issues, but you're pretty messed up too,
either way I've found out, I'm nothing without you"



    









"'cause we belong together now, forever united here somehow,
you've got a piece of me, and honestly, my life would suck without you"

Tack alla mina underbara vänner för att ni finns, även ni som inte fastnat på någon av dessa bilder!


Mest av allt älskar jag dig gullebulle...!!



Fredag den trettonde...

Tycker jag har klarat mig igenom dagen riktigt bra! Lite otur hade jag när jag jagade runt hela stan efter en topp, som visade sig vara slut överallt... fan att folk tycker om samma saker som jag.. och att jag inte hinner först! *attans* Tröstshoppade tre par skor när jag kom hem... så jag blev lite gladare :-)

Uthärdade tre av fyra timmar på föreläsningen. Men seriöst, om man inte ens fattar så att man kan anteckna enstaka ord är det bättre att gå hem och läsa. Vilket jag gjorde till hälften. Jag gick hem, men jag läste inte ;-) Jag måste verkligen skärpa mig!! Usch så här i efterhand har jag lite dåligt samvete att jag smet från föreläsningen, han gör ju bara sitt bästa, den förvirrade lille mannen. För övrigt fick jag för första gången på X antal år en hemlig beundrare under föreläsningen. Synd bara att det var ett dåligt skämt av Simon. Men det var kul så länge det varade haha!

Träning på kvällen, lite besviken över vissa saker men det kan inte hjälpas. Körde lite extra på slutet med Vipers, det piggar alltid upp!! Kalasbra idag tjejer!

Nu sitter jag och längtar efter att Lasse ska komma hem, men han är nog förlorad i wii's magiska land... Imorgon ska vi fira vår sjunde Alla hjärtans dag tillsammans :-)

My bike's a bitch

Följetongen om mig och min cykel fortsätter. De senaste dagarna har jag varit duktig och ställt ner skrället i cykelgaraget i källaren. Men på vägen in till skolan idag så hade cykeln och jag vår största dispyt på länge... Den bestämde sig helt sonika för att kasta av mig. Med huvudet först! Eller okej, det var ena knät jag slog i mest, men jag flög typ över styret och landade på magen och allt som låg i min väska i cykelkorgen åkte ut i snön. Så nu får cykeljävlen stå ute och frysa i natt, för imorrn tar jag bilen! Moahahaha!

zzzzzzzz

Idag har jag haft föreläsning i totalt 6 timmar. Och på lunchen satt jag och pluggade. Det blir totalt 8 timmar. Då borde jag ju få vara ledig nu på kvällen? men nä. Jag och Therese fick den värsta rollen av alla i rättegångsspelet, så det är bara att gräva ner sig i böcker och rättsfall.. inte så jätteinspirerande.

Dock är jag jätteglad att Lasse hittade en sida som säljer mina vinglas! Jag har lyckats ha sönder två stycken nu, och jag trodde det skulle vara helt omöjligt att hitta likadana eftersom jag fick dem i studentpresent för.. gaah.. 4 år sedan, och de dessutom var av ett för mig okänt märke. Men han lyckades hitta dem på en webshop, så snart är en ny laddning på väg hem till mig, hurraaaa!

                                      

Less

Efter halva vägen hem bestämde jag mig för att sluta bråka med cykeln och istället njuta av en promenad i solen.

Min cykel behöver kärlek. Synd bara att jag är en sån stramis.


Jag gick på det igen!! Fan!

Haha jag har gjort det igen. Jag är så jäkla lättköpt! Fick ett mail från mecenat om ett prenumerationserbjudande på Damernas Värld. Man skulle få en film, en väska och ett läppglans från face i premie, plus fyra nummer av tidningen för 79 kr. Klart som fan att jag vill ha en film och ett läppgläns tänker jag (väskan var ganska ful, men den kan man ju ge bort eller slänga), det är ju liksom en riktig film med fodral och läppglanset är ju från FACE, det är ju bra grejer! Så jag klickar vidare, och supersmidigt har de redan fyllt i min address, allt jag behöver göra är att acceptera prenumerationsvillkoren med ett enkelt knapptryck. Så nu är jag alltå prenumerant. Igen. Jag går nämligen alltid på dessa erbjudanden. Jag vet inte hur många läppglans från Face jag har, jag använder iaf noll av dem. Och dvd-skåpet är konstaterat fullt. Så jag kanske ska satsa på den där väskan trots allt? För tidningarna hinner jag ju inte läsa. Hmm...

                                    

Sms-biljetter

Den senaste tiden har jag på grund av cykelstrul åkt buss ett antal gånger. Eftersom jag är av en tankspridd natur och alltid glömmer att ta med mig busskortet brukar jag betala med Sms, mycket smidigt. Problemet är bara att jag aldrig kan låta bli att känna mig lite rånad varje gång jag kliver på bussen! Det här med biljettkontroll verkar inte riktigt ha ingått i bussförarutbildningen. I nio fall av tio tittar föraren knappt när man visar upp Sms-biljetten. En gång hann jag knappt visa upp mobilen innan den något äldre föraren frågade "Är den giltig?". Vad svarar man på det liksom? "Näe, jag plankar och det berättar jag för dig".
Tydligen har man även tagit bort de extra kontrollanter som patrullerat på bussarna, så nu är det alltså helt upp till föraren att kontrollera om man har biljett eller inte. Tänk vad mycket pengar jag skulle kunna spara på att "återanvända" ett gammalt biljett-sms, istället för att vara laglydig och betala för ett nytt varje gång. De kollar ju ändå inte på biljetten. MEN, jag LOVAR att om jag någon gång skulle ge mig på att fuska lite så skulle jag åka dit så att det bara visslade om det. Så jag låter bli. Betalar min biljett, och fortsätter vara bitter varje gång bussföraren skiter i att kolla mitt nya, dyra sms.

Swooosh!

Den här helgen försvann i ett nafs!

Helgen inleddes med Carros underbara "e contrario"-moment, klockrent!! Fortsatte med en trevlig fredageftermiddag tillsammans med Sandra, alltid lika kul :-) Träning på kvällen som vanligt, trots att det var Personalvetargasque, suck....

Jobbade hela lördagen och skar mig i fingret när jag lagade middag. Fy fjutt vad ont det gjorde, skar ända ner i nageln... ryser bara jag tänker på allt blod. Bläsch! tur att man inte skär sig så ofta säger jag!

Träning hela långa söndagen. Började med Vipers, hurraaaaaa vilken träning!!! Jag är så sjukt pepp inför DM nu!! Börjar kännas riktigt, riktigt bra nu tjejer! :-) Och helt ärligt, jag tycker vi kör på slutet jag hittade på, det var ju inte som att någon annan hade något bättre förslag eller hur? ;-P haha!
Efter lite paus med födelsedagsfika hemma med Lasses syster och hennes kille (och MASSA Guitarr Hero) bar det av till träning nummer två, gymnastik med hökarna. Och hiiiihihi, Emilie och jag rockade fett!! fast jag är en liten fegis medan Emilie är stencool. Hon är tre gånger så cool som jag. På ett ungefär ;-)

well, det var en snabbgenomgång helt enkelt, nu är det sovdags!

Fett hett med fett hår

Har varit en ganska lång dag idag, Började med att mitt hår stod ut åt alla håll, vilket jag försökte åtgärda med glansspray. Ehh... ingen bra idé! Ganska snabbt såg mitt nytvättade hår ut som att det inte sett schampo på typ två år. Fett hett med fett hår, eller nåt :-P

Tillslut kom jag iväg till mina älskade Carrosar, och tillsammans med Hanna lyckades vi på några timmar ta oss igenom uppgifterna till imorgon. Ska bli riktigt intressant att få reda på svaren, eftersom eftersom det blev ett antal kovändningar innan vi var klara ;-)

Föreläsning på den underbara tiden 15-17. Är det ens lagligt?

Skyndade hem och åt mumsig middag som Lasse hade lagat, och sen iväg på Excalibatorträning. Mycket händelserikt. Och blodrikt. Igen (!!). Men jag hoppas det går bra för dem som gjorde sig illa!

Miiihihi, jag går och småflinar lite åt vilka bustjejer som går i mitt lag. Sjukt bra tjejer, I won't tell ya mama ;-)

Stannade på willys och bunkrade upp med godis (har varit sjukt sugen hela dagen!), och nu ska älsklingen och jag kolla på the wrestler. Hoppas den är lika bra som jag har hört!

tjiing!

Duktig student

Jag är sjukt nöjd med att jag idag läst färdigt allt material inför föreläsningen imorgon. Det var inte igår!! hehe ;-)

Har precis diskat färdigt efter middagen så nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen måla naglarna så jag är lite fräsch till älsklingen kommer hem. Synd att man inte har så här fina naglar längre bara...


I didn't need to know...

Jag längtar efter min mamma. Har känt mig jättemammig de senaste dagarna. Kan ha något att göra med att hon befinner sig på andra sidan jordklotet, på Sri Lanka. Fatta vad jobbigt att läsa det här på aftonbladet.ses förstasida! :-(

B.U.S

Sitter här i mina egna Dove-ångor och funderar på om jag blir för orange med ännu ett lager B.U.S... men sen såg jag den här bilden, och kom fram till att det är lugnt:

 

...

..no you can't read my pokerface.

Hej, hej, hej, hej, hej, hej...

Imorse skulle vår lägenhet garatibesiktas.  Vi hade fått ett meddelande om att besiktningen skulle börja i vår trappuppgång kl 8, men inte mer än så, vilket betydde att det skulle kunna ringa på dörren i proncip när som helst under dagen. Av någon konstig anledning var jag jättenervös och knuffade upp Lasse ur sängen kvart över åtta. Jag hispade runt och oroade mig över all disk vi hade lämnat i köket medan Lasse var filbunken själv som vanligt.. Men jag hade ta mig tusan fog för min oro! Klockan nio ringer det på dörren och in klampar sex helt okända människor och börjar öppna våra garderober och skåp, och syna alla vinklar och vrår! Tur att vi hade städat säger jag ;-) Hade verkligen inte väntat mig att det skulle komma så många, trodde det skulle komma en eller två kanske... Men det gick bra i alla fall, de ska fixa lite grejer, bland annat vår badkarspropp som har varit trasig i ungefär ett och ett halvt år, hurra!! Och efter invarderingen imorse är jag ännu gladare över den asgrymma mattan vi spontanköpte på IKEA igår, den är sjuuuukt snygg.

Att bero på spontanköp, idag tog vi en tur till Gränby Centrum och spontanköpte en varsin klocka, ooops! Lyxfällan nästa för oss eller?

Har förresten fått hem New Bodykatalogen nu, så om någon snäll själ kan förbarma sig att köpa lite nya strumpor av mig så blir jag glaad!

Car pool

Att samåka till träningar är världens grej!! Gud så bra, tack snälla Marni, Anna och Hedda :-)

Woho!!

Idag läste jag att Tim Burton ska regissera Alice i underlandet och, surprise surprise, Johnny Depp och Helena Bonham Carter ska vara med!! Ååååh det kommer bli så underbart skruvat! Can't wait!! :-D

                       

Beginning of the end

Saftig träningsvärk idag!! Och ett litet hugg i hjärtat när jag fick ett mail i morse om sommarens cheercamp. Då är jag inte med längre. Då är min aktiva tid förbi :-(

                             

En snabbis

Har inte hunnit blogga något idag, eftersom det varit fullt upp med träningar och födelsedagskalas hela dagen.
Hann med att handla innan Vipersträningen kl 12, sen hem och städa lägenheten innan gästerna kom kl 15, och sedan vidare till C-hallen och gymnastikträning med Black Hawks kl 17.

Och ta mig tusan.... IDAG SATT DEN!! We did it, Emilie! WE DID IT!! HURRA!

Nu ska jag gå och lägga mig, och ladda upp inför seminarium imorgon. Det ska bli spännande, för jag var helt cluesless när vi försökte lösa uppgifterna i fredags, haha!

RSS 2.0