Update

Hemtentan lämnades äntligen in igår!! Firade med att gå och klippa mig, var verkligen välbehövt! Blev lite mörkare och lugg. Enligt Elin gick jag från liten och söt till liten och fierce. Låter väl bra kanske? haha! Får se om det kanske kan komma upp någon bild när jag är lite piggare..

Dessvärre har jag dragit på mig nån äcklig basilusk och har ont i halsen och känner mig allmänt bombad i skallen. Inte låter den mig sova på nätterna heller, så igår tog jag saken i egna händer och drog fram min hallusinationsframkallande hostmedicin som jag köpte i USA. Good shit. Blev visserligen lite snurrig innan jag somnade, men sen sov jag 10 timmar i sträck, jo jag tackar jag!
Fortfarande sjuk när jag vaknade, men åtminstone utvilad. Efter en sån där blå shot får man helt plötsligt en ny insikt i skämt från amerikanska high school filmer där kidsen festar på hostmedicin... hmm. I somras gissade apotekar-Elin på att den antagligen skulle vara olaglig i Sverige, när hon kom tillbaka in i rummet efter att ha borstat tänderna i 2 minuter och hittade mig däckad på hotellsängen.




Nu sitter jag och diggar Paramores nya som landade i min brevlåda idag, hurray!


HJÄLP!

Jag har äntligen bokat klipptid och på tisdag kl 10 är det dags... MEn jag har ingen aning om hur jag ska klippa mig!!! Hade ju tänkt spara ut håret lite nu och eventuellt klippa lugg för att göra det lite roligare... men så igår började jag fundera på page igen! Gaah! Och färg?? fortsätta vara ljus, eller ska jag tona ner mot lite mörkare? Koppar kanske? Jag behöver seriös hjälp!


Kanske någonting sånt här?




Eller kanske sånt här? Detta var ursprungsplanen... (inte så mörkt dock! och kanske lite mer uppklippt eftersom jag inte har lika långt hår som Erin)


Eeeeller så klipper jag bara av allt och får världens mest lättskötta frisyr? som dock inte går att sätta upp i hästsvans..


Me, Myself and Marshall

Så här ser min fredagkväll ut:



"Studyin' law,
making a responsible choice for my future,
On a Friday night...
Being a lawyer had better be AWESOME!!"


(Fast byt ut law mot pedagogik och lawyer mot personalvetare)

Lasse är iväg på fest och leker spartan och jag sitter här hemma och pluggar och pluggar. MEN jag har köpt en påse ostbågar iaf... och det kanske är som Maria Montazami (från Svenska Hollywoodfruar ni vet?) säger...

"Det finns inget bättre än en riktigt gul ostkrok!!"

 

GO Maria!!


Emma... rebellen?

Konstig start på dagen! Själv hade jag en ganska bra morgon, tyckte till och med att det var lite mysigt att cykla till skolan i solskenet, men världen var emot mig!
Det tar ca 10 min att cykla till engelska parken, och på den tiden hann jag bli utskälld av en tant på cykel OCH bli tutat på av en bil. Och ingen liten snabb tutning, nej kvinnan i bilen slängde sig på tutan under en lång stund. Äsch... lite överdrivet tycker jag.  Utskällningen av tanten var oförtjänt, det var hon som såsade mitt i vägen så man inte kunde köra om på rätt sida, men tutan.. den kan jag ta. Cyklade visst mot enkelriktat. Men jag lovar att jag trodde att jag skulle hinna svänga upp på trottoaren innan jag mötte bilen. Och inte en chans att hon körde 30! hade lätt hunnit i så fall... ;-)

Anyways, när jag sen kom fram till skolan fortsatte jag att vara en liten ligist! Hade glömt bestick hemma så när det var lunchdags gick jag upp och snodde ett par i restaurangen trots att det sitter stora skyltar som talar om att det är FÖRBJUDET. Men vad ska jag äta med annars då, tänkte jag, och smet iväg med mitt byte, snabbt som attan!

och nere i biblan parkerade jag mig precis under skylten med en överkryssad mobiltelefon och sms:ade lite. Ahh.. it's all in a days work! Och då höll jag på att glömma att jag cyklade hem i mörket utan lysen. Shame on me.

Men jag har varit lite duktig också. Har ändå pluggat i 9,5 timmar idag. Hann inte så långt som jag hade hoppats, så om jag inte fastnar här ska jag försöka sätta mig en stund till... bläh!  

Oh no...

Idag spräckte jag en otrevlig nolla som jag hade hoppats skulle dröja länge till. Idag var jag tvungen att ringa upp en mamma och berätta att hennes dotter skadat sig så illa att hon måste komma och hämta henne. Och när denna mamma kom fram konstaterade vi att vi måste ringa ambulans. Åh vad man känner sig maktlös! Tycker så synd om denna lilla tjej, hoppas hon kryar på sig snart!


LOVE IT!

Coach C är tillbaka och Vipers blir så här glada!! "Kissie, ett, två, tre!"




(Lollos bild som jag helt fräckt snodde från fejjan)

Plugg plugg plugg plugg

Äsch, är sämst på att uppdatera just nu. Men det händer inte så mycket annat är plugg, träning och sömn för tillfället. Fick ut en hemtenta idag som det ska pillas med i en vecka frammåt. Jag har som mål att vara klar på söndag, får se hur det går!  

äsch blä fy vilket trist inlägg! haha! Men nu vet ni att jag lever åtminstone!


Mystofflor!

Åååh jag är kär! Hur mysiga är inte de här tofflorna?? Jag är helt kär! åh vad gosigt att glida runt i dem här hemma i höst när jag skriver hemtentor! Men naturligtvis är de slut i min storlek.. typiskt. Kanske får försöka pallra mig ner på stan och kolla om de finns där?
H&M 129 kr

Fredagsmys!

Ikväll har det varit fredagsmys på hög nivå här hemma! Vi har lagat god middag, mumsat morot, gurka och dip och sträckkollat på 12 avsnitt av How I met your mother. Vilket kanonkväll!! Om jag inte redan hade världens bästa kille, och om han inte var en fiktiv figur skulle jag nog kunna gifta mig med Marshall Eriksen.. så sjukt rolig!! Behövde verkligen en sån här kväll, har varit en lååång vecka och har knappt hunnit träffa Lassemannen alls känns det som.. Buuu!


Tisdag

Pust... Lång dag idag!! Att jobba med chefen är i princip lika med att jobba själv hela dagen. Och det går väl an när det är så lugnt som det var idag, men det är ju ganska tråkigt alltså...Men han har ju mycket annat att göra också. Fotbollsträning till exempel ;-) Haha, när jag gick förbi jobbet en halvtimme efter att jag slutat hade han stängt butiken. Jag misstänker att det var dotterns fotbollsträning som lockade mer än att jobba! sicken rackare!

Efter jobbet åt jag middag med Sandra (och en hel koloni av japaner!), alltid lika trevligt!! (Välkommen tillbaka Sandra!!)

Naglar!!

Nu har jag fina naglar igen!! My Gawd, har ju fått skämmas ihjäl hela veckan med mina skabbnaglar! Hoppas att de håller bättre den här gången... jag ger det fram till söndag, de lär ju knappast överleva en groupstuntträning... Nu ska jag försöka plugga lite innan det är dags att åka på träning med superexcalibatorerna.

GÅSHUD!!!



Och just ja... Kanye West suger!! Fy fan vad taskigt gjort!! GO TAYLOR!!! <3

It's on!!

Vipers 2010! Och hur fan ska jag komma i form för att ta på mig tävlingsdräkt igen kan man ju undra?! ååh... Men kul ska det bli! :-D



You raise me uuuuuuuuuuuuuuuuuuup!!

VMA 2009

Hmm... sitter och funderar på om jag orkar köra en all-nighter och kolla på VMA 2009 live i natt? Brukar ju alltid vara sååå grymt! Alla artister som alltid gör något extra under sina uppträdanden.. Och i natt ska de ju premiära nya New moon-trailern!! Det lockar ju rätt bra... Och det känns som lite tradition att man ska sitta där och gäspa.
Haha jag kommer ihåg när jag satt uppe hela natten i åttan och vi hade skolfotografering kl 9 morgonen efter. Behöver jag säga att det inte var mitt bästa kodak-moment? Så jäkla ful haha!






Elin och jag var som två små barn i somras när vi sprang på Radio City Music Hall i New York! Gud hur man önskade att man kunde varit där under VMA's när man var yngre (och kanske fortfarande önskar...)!



The hardest part

Vi lyssnade på Coldplay igår på jobbet och jag blev så träffad av den första raden i The hardest part:

"And the hardest part was letting go not taking part"








Jag mår illa

Hur vissa kan vara så korkade är ju ett jäkla mysterium. Vad är det att inte förstå?

Visst är det underbart att läsa bloggar och förundras av mänskligheten? :-) Nu ska moralhaggan fortsätta proppa in nyttigheter hjärnan istället för en massa trams. Tjingeling!

Para para para

Yeeees! Pappa fixade sitt uppdrag alldeles utmärkt! 30 november är det Elin och jag som tuffar iväg till Stockholm och kollar på Paramore!!! Så glad så glad så glad!



(kanske de fulaste cheerdräkterna EVER i den här videon! haha!)



I vilket annat fall som helst skulle jag tycka att det är förbjudet att göra covers på Kings of leon, men det här är ju bara så bra för att vara sant! Två av mina favvoband i ett! haha




Hoppas på mest "riktiga" fans på konserten, inte bara Twilightnördar som bara gillar en låt ;-)

jobb, jobb och jobb

Det blir inte mycket bloggat här. Beror tyvärr på att jag inte gör så mycket mer än att sover, äter, pluggar, jobbar och tränar. När jag kommer hem på kvällen är det typ bara att äta middag och sen gå och lägga sig och börja om igen.

Men en lite underlig sak som hände idag var att jag lät bli att köpa en tröja som jag tyckte var jättefin för att den var för billig. För billig. That's a first.

Har även insett att jag är dålig på att ha nagelförlängning. Gud vad jag kommer skämmas på måndag när jag ska gå och få dem fixade igen. Just nu sätter jag plåster över mina små "olyckor" för att det ser så förjävligt ut, haha!

Imorgon håller jag tummarna för pappis som har fått ett viktigt uppdrag. Vad det är berättar jag imorgon, men det är något riktigt skoj och efterlängtat!!


Isn't it obvious?

Blir mer och mer negativt inställd till vår föreläsare för varje föreläsning som går. Vet hon verkligen vad hon pratar om? Känns mest som att hon står och svamlar, och ställer man en oförutsedd fråga kan man inte räkna med något vettigt svar, utan bara massa mer svammel och rådet att inte ta kurslitteraturen för allvarligt. Nähä. Det känns ju bra. Vem ska man lita på då, henne eller litteraturen? äsch.

Det känns redan mycket roligare att gå till Excaliburs träningar än det gjorde att gå till Black Hawks träningar hela förra året. Helt klart rätt beslut att sluta. Även om jag saknar det jättemycket, och Lasse har upptäckt att det finns lite mer av Emma nuför tiden. Tur att jag redan har snärjt honom *moahaha*

Det här är bästa (hångel)låten just nu enligt mig!


I'm back

Jaa då var man tillbaka i Sverige igen. Semestern var helt underbar!! Men hur kul känns det att det hann bli höst under den veckan jag var borta? Det var sensommar när jag åkte, men nu är det ta mig tusan höst. Men man ska tänka positivt!
Det är massor av saker som är bra med hösten! Man får ha mysiga stickade tröjor och halsdukar, träningarna börjar, det är mer folk i stan, man kan sitta och mysa under en filt och tända ljus.. Jaa det här ska bli en bra höst!

Mindre bra är att min frisör blivit sjuk, så mitt hår är fortfarande oklippt! Bleh. 6 månader sen nu!!! Och en sol-, hav- och klorsemester på det. Fräscht!!

Nej nu måste jag verkligen plugga. Men först ska jag nog äta en bulle. Tjipp!


RSS 2.0