Knälång klänning, nej tack :-)

"För damer innebär klädkoden "kavaj" klänning, kjol eller byxdress som är elegantare än vanlig vardagsklädsel, men inte aftonflott som till "mörk kostym". Kjol eller klänning skall inte vara golvlång."

Varför har jag struttat omkring som en tant i knälångt alla dessa gasquer? Det funkar ju verkligen inte på mig som har ben som är typ en halv meter långa! Nej, på onsdag släpper jag och Kickan benen fria, ska bli sååå kul!!

 


Update

Ojojoj, känns som att jag fortfarande inte hunnit pusta ut efter DM och tentan! Men här är en lite uppdatering om vad jag har haft för mig de senaste dagarna:

 Onsdag: Hade introduktion på Företagsekonomin och vill typ dö. Fick hemska minnen av gamla mattelärare från högstadiet och gymnasiet, uuuuhuhuhu. Men jag tycker ändå vår lärare verkar helt okej, så jag ska ge det ett försök. Efter skolan gick jag och köpte middagsbiljett till PVD-gasquen som är nästa vecka, och därefter gick jag ner på stan och började leta efter en klänning att ha på mig då. Det har visat sig lättare sagt än gjort!! På kvällen bjöd Sofia på middag- gottgott!

Torsdag: Dagen inleddes med fyra timmars föreläsning- jag ville dö när läraren började knappa iväg på miniräknaren. Why??! WHY?! Gjorde nytt försök att hitta gasque-klänning, men denna gång på Gränby Centrum, men icke!! Det är skvatt omöjligt! Gjorde ett försök att gå ut på Stocken på kvällen, men gav upp efter en timme i kön när de ropade "en in, en ut". Suck. Men avrundade ändå kvällen i coctailbaren på VG's, det var najs!

Fredag: Idag har jag jobbat. Innan jag började jobba och på lunchen letade jag gasque-klänning utan resultat. Och jag LOVAR, jag är inte såå kräsen! det finns verkligen inga fina! I fatt not! Dags att surfa in på forever21 och beställa hem ett helt gäng så jag slipper denna misär! En tråkigt grej med mitt jobb är att vi tar emot praoelever. 95% av dem vi har tagit emot har varit otacksamma, lögnaktiga, lata och tjuvaktiga. Nej låt mig slippa!!

NU ser jag fram emot en lugn kväll hemma med bästa bästa bästa Lasse, som redan hunnit laga mat till mig och bäddat ner mig i soffan. Woho!!

Happy people come on!!!

Det finns en låt som kan beskriva min sinnesstämmning idag och det är denna:



Solen skiner, om några timmar ska jag iväg och skriva tenta på Polacksbacken (för en gångs skull på rätt sida av stan) och ikväll försöker jag förtränga tentan på Club Hof i Flogsta! Sing Hallelujah!

Plugg plugg plugg... och lite annat pyssel som jag hellre ägnar mig åt

Sitter och sliter mitt hår sista kvällen före tentan... Har ont i min skitaxel och förbannar mig själv att jag inte hunnit plugga mer de senaste veckorna på grund av alla extra träningar... Men så ser jag den här bilden, och inser att det är sååå värt att fortsätta kämpa på med träningarna!!





Next stop Nationals!!! Och blir det en omtenta så vet jag att jag i alla fall hade roligt istället för att plugga, yes sir!

HJÄÄÄÄÄÄLP!!!!

Fy Fan!!! Det var längesen jag blev så rädd som jag blev i natt!! Hade precis börjat somna in, och var helt övertygad om att Lasse sov, när han helt utan förvarning flyger upp (jag låg på hans axel) och börjar sjunga Larz Kritsterz låt "Jag måste ringa Carina". Waaaaaaaaaah jag höll på att dö!! Han skyller på att det var jag som började... bara för att jag nynnat lite på den tidigare på dagen... men att skrämmas sådär, nej fy...!


  

Mailbomb!!

Alltså Facebook i all ära, och ÄLSKA bilder från DM, men..... just nu får jag ca 5 mail i minuten (jag skojar verkligen inte, det plingar till heeeeela tiden). För ungefär 10 min sen rensade jag bort 15 mail i inkorgen. 3 min senare 14 till. Och nu är jag uppe i 6 nya mail. Maaaaah jag måste hitta funktionen som stänger av mail om kommentarer och taggar!!


Viperatorer

Fick lite fina bilder på Vipers från Nicole:






You don't wanna?

Varför did you say so då?

Jag blev just lite besviken när Lasses förslag om att strunta i tentaplugget och åka hem till mamma och pappa och kolla på filmerna från igår inte var allvarligt menat. Typiskt.

I like the sound of gold around my neck...

Oj oj oj vilken lång dag!! Men den hade inte kunnat sluta bättre: 8 guld och två silver till Spirits! Det klirrade underbart runt halsen när jag gick från Fyrishov idag, och Carro fick som hon ville :-) Två fina guldmedaljer har jag med mig hem, och jag är såååå stolt!!!


V!!!

Alltså Vipers, jag dööööööör!!! När jag är med er så skrattar jag så jag gråter. Klockren träning ikväll, nu längtar jag tills på lördag :-)

den här är till er brudar:




hahahahaha

börjar undra...

...om det inte är lite bluff och båg med den där brun utan solen?? Jag har sprayat massor men blir inte brun? Jag undrar om min kära gamle vän Dove summerglow tar mig tillbaka? typiskt... jag som tyckte att det var så praktiskt att slippa smörja... suck. Nu är det brunpanik inför lördag vill jag lova!!

Har för övrigt varit riktigt duktig och pluggat tillsammans med Carro idag. Imorgon kör vi ett nytt ryck! Kanske, kanske, kanske möjligtvis kan klara den här tentan? eller nej... men man kan ju åtminstone försöka.



Du är den bäste ändå, käre gamle vän! Tillsammans förvandlar vi mig till en chokladboll! eller.. kanske en morotskaka i alla fall?

A tuesday night miracle

Ikväll uppträdde samtliga tävlingslag från SPIRITS på Uppsala Baskets match. Maffigt med minst 50 cheerleaders där vill jag lova!! Trots att  stå på olika idrottslags matcher och heja normalt är det mest själsdödande jag vet var det riktigt roligt ikväll. Stämningen var på topp med 3000 pers på läktarna, alla gjorde superbra ifrån sig och Uppsala vann och har nu kvalat till semifinal.
Gladast är jag nog över våra nya fina dräkter, helt underbara!! Och nu är den min min min! Fast nej, jag är nog ännu gladare över att mina underbara Vipers ägde golvet! Inget kan stoppa oss på lördag brudar!
Är även glad att Black Hawks går från klarhet till klarhet. Underbart!! Ååh vad jag längtar efter att få stå på matten med er på lördag!!

Efter matchen åkte jag direkt till Floggan och Dynamicus sportfest. Jag hade faktiskt planerat att vara utklädd till konståkare, hade ombyte med mig och allt, men när jag väl kom fram orkade jag inte byta om, så jag luffade runt i mina mjukisar, haha! Lätt det mest bekväma jag haft på mig på fest någon gång!! Men kanske lite tråkigt, då var jag ju på något sätt utklädd till cheerleader i alla fall? en luffig sådan också, illa...
Fick lite kommentarer och önskemål om att "cheera" lite, men var en riktig torrboll och sa nej, då underlaget som erbjöds var stumt trägolv alternativt asfalt. Sorry, men jag vill inte dö!

MEN ni som ändå är sugna på att se mig in action är jättevälkomna till Fyrishov nu på lördag, då jag ska tävla! Vi vill ha allt stöd vi kan få på läktaren, så kom och heja på SPIRITS!!

Hökbrudar... det är dags

Mitt brun-utan-solande går in i en ny fas i och med att tävlingsveckan äntligen är här! Och mycket passande har jag introducerats för en ny vän, nämligen Garniers nya brun-utan-sol-spray!! Jag är nu beredd att överge min gamla trotjänare Dove summerglow, det här är lätt det bästa jag provat! Inget kladd, inte alls lika stark doft som Dove, den torkar på några sekunder, inga brungula handflator, hittils inga fläckar och man blir brun och fin! Jag siktar på att vara pepparkaka till på lördag. Tack snälla Sofia för tipset!



89,50 kr på H&M på stan den här veckan, annars kostar den 119 kr. Passa på!!


men hallåååå

Alltså det här kan mycket möjligt vara de töntigaste killarna som någonsin fått göra ett eget tv-program. Och de är seriösa också!


Ombytlig

...Och så är det roligt att träna igen :-) Värsta rollercoaster, men det är väl så med cheerleading, att man blir helt uppslukad av det och det påverkar hela ens liv när man är aktiv, på gott och ont. Men just nu är det göööött!! Riktigt längtar till på lördag. Tyvärr är tävlingen lite illa tajmad med min 15 hp tenta i Arbetsrätt. Har tränat runt 5-6 pass i veckan i ett par veckor nu, och den här veckan är inget undantag:

Måndag: Black Hawks
Tisdag: Basketmatch Black Hawks+Vipers
Torsdag: Vipers
Fredag: Bandyfinaler, lägga ut tävlingsmatta, träna med Black Hawks och Vipers
Lördag: DM Mellersta!!!!!!!!!
Söndag: Hoppas jag får ledigt....
Måndag: Black Hawks
Tisdag: TENTA!

Hyffsat bra uppladdning inför tentan eller hur? Men äh... det finns ju omtentor!

Mello 2009!

vilken jäkla skräll!! Sällan har man väl sett en sån rafflande omröstning i mello!! Men jag tror det kan bli sjukt bra, juryn vet ju uppenbarligen inte vad de pysslar med. Var det någon artist som fick mer än en tolva?? De borde ju vara hyfsat eniga om de nu är experter tycker man. Men i år fick folket bestämma, då kanske det går bättre än förra året? man kan ju hoppas.

Snart ska jag på SSK-gasque, pratade just med Emilie, och blev sjukt taggad!! Ikväll glömmer jag allt vad tentaångest heter, I don't care!! hah!

Tävlingsångest-brutalis

Just nu är det som att ju mer jag tränar, desto värdelösare känner jag mig. Kanske dags att kasta in handduken?

If you liked it then you should have put a ring on it

Var lite grinig tidigare idag, speciellt på den senaste uppdateringen av Facebook. Men så samlade jag ihop mig, försökte bekämpa min frustation och beslöt mig för att ge spektaklet en andra chans. Och tur var det! Såg att någon skapat ett event till basketmatchen på tisdag, gick in och kollade och blev sjukt peppad!! Vipers ska göra världspremiär, och jag är riktigt laddad! Vi fixar biffen brudar! tjohoooooo!!

NU ska jag skaka lite rumpa tillsammans med Beyoncé och Justin innan jag fortsätter plugga. Yäääääääh!



...

Jag blir så trött över att Facebook måste ändras hela tiden. DET ÄR BRA SOM DET ÄR!! Gaah....

Jahapp...

Så har man precis varit på informationsmöte inför inriktningsvalet min klass ska göra nu i vår... och inte mycket klokare blev man!! Det enda som just nu inte känns speciellt intressant är sociologi, det var inte min grej... Men då återstår ändå psykologi, socialpsykologi och pedagogik.

Just nu resonerar jag såhär:

psykologi kommer vara grymt intressant men svååårt plus att antagningen sker genom lottning, så det är inte säkert att man kommer in (fatta pressen om man då väl kommer in, man kanske har tagit en plats som något riktigt snille hade kunnat få).

Socialpsykologi verkar intressant men vill man verkligen välja en inriktning som man aldrig läst tidigare? Hmm I dunno...
Pedagogiken känns väl kanske inte som det mest upphetsande ämnet man kan läsa, men tryggt. De har haft kursen i typ 100 år och det borde därför inte vara så mycket krångel som på t ex psykologiska institutionen (vilka jag för övrigt ska börja bråka med IGEN, eftersom 75% VG tydligen inte räcker för att få VG på hela terminen).

Nej, jag får ta mig en funderare helt enkelt... Intressant också att få reda på att vi har en spärr på mitt program, som innebär att jag måste klara båda tentorna den här terminen för att få fortsätta nästa termin. Hur kan man missa en sån sak liksom? åh jag måste strukturera upp mitt liv lite känner jag..

Hiiiiihihihihi!

En ny cheerfilm som för en gångs skull verkar ha en handling! Yay!



Meh....

Åååååååååååååååååååååååhhh!! Jag kan inte gå på festen jag skrev om tidigare. Vi ska jobba med laget då. Dooooooooooooohh!! Men förhoppningsvis kan jag smita dit lite senare :-(

Nu ska jag kolla på Project Runway för att muntra upp mig själv, men säsongen började tydligen redan förra veckan, så jag har alltså missat ett avsnitt! INTE okej! Ska nog skriva ett mail till tv3 och klaga på att de inte gjort bättre reklam! haha nej fu vad jag låter som en surkärring, nu ger jag mig!

Tack och förlåt, som Petra Mede skulle sagt! ;-)

Sportfest!!

Idag köpte jag biljett till terminens temafest, ska bli riktigt kul!! Den här gången är temat sport, vilket för mig inte känns jättespännande då jag för tillfället tränar minst fem gånger i veckan och det känns som att jag bor i träningkläder. När jag har kollat runt lite i klassen vad folk tänker klä ut sig till är det många bud på cheerleader från tjejerna... och det känns ganska uteslutet för min del (då skulle jag ju inte ens vara utklädd!). Men det värmer att de räknar det som en sport!! :-D (tips från coachen: glöm inte rosetten tjejer!! och stooooor ska den vara!)

Nej, jag får allt ta mig en funderare på vad jag ska klä ut mig till... men jag har några idéer ;-)



Sist jag gick på temafesten var jag en sjättedel av den Mexicanska flaggan, gröööööööön!!

There's no I in team...

...så nu är det bara att bita ihop och köra på, så fixar vi det här hökar! Sjukt bra kämpat med pyrren idag :-) Och Emi och jag är back on track!! Hurra!

För övrigt längtar jag tills jag får tillbaka mitt liv efter DM och tentan (som jag överväger starkt att inte ens skriva... jag fattar ingenting och jag orkar inte riktigt bry mig heller...) Tur att jag har en så snäll kille som tycker om mig även fast jag är tjurig och gnällig :-)

The twins

Idag på genrepet frågade några tjejer i Mustangs om Emilie och jag var tvillingar!! Hihi! Men jag har inte något emot att vara tvilling med denna underbara tjej!!




Emi & Emma- Black Hawks 2009!!

ehh... glömde du nåt eller?

Jag såg på Jay Leno härom dagen, och Lady gaga uppträdde. Jag vet att hon har väldigt speciellt klädstil och så, men... seriöst, hon måste ju ha glömt nåt här??




Cravings är inte att leka med

Lasse och jag har åkt runt i fyra mataffärer och letat efter Salt och Vinägerschips. Det är tydligen inte bara vi som har upptäckt dem!! Sjukt goda är de, och vi hittade tillsist en påse på ICA Norby. Hurra! Nu kan myskvällen börja!

Vad är ruccola? vi har ingen ruccola!!

Tack Carro för ett supermiddagstips! Pasta med ruccolasås är min nya favvo!! naam naaam!

Mer Made

Tack Isaboll för den här länken!



Dagen efter kvällen före.

Jag känner mig otillräcklig. Jag vet inte hur man gör. Men jag finns här.

En helt vanlig Svenssonkväll

Mobilen gick varm i lördags under Melodifestivalen, med obligatorisk rapportering om vad Jan Tore tycker om bridragen. De kursiverade raderna är sms från svenssonlägret, och de vanliga är svar från moi. Observera gärna minuttalen, haha! Tur att vi skickar gratis sms! Man skulle ju kunna kolla tillsammans också... men då är det ingen sport! ;-)

20.15
Sjukt svängig! Jag älskar Becker! Always have, always will!

20.16
Who da heck is Becker?! Nej vi dissar... Det är ju bara en som sjunger, de andra hade ju kunnat vara vanliga dansare!

20.18
Han vann första fame factory! Han sjunger så sjukt bra! Har en hel del godingar med honom! SVÄNGIGT!

20.19
Äh... Men vad är detta? Ett sjungande tält?

20.20
Korrekt! Pappa: "Kände hon verkligen att detta var något hon måste göra innan hon dör?"

20.22
Hahahahahahaha! Åh jag älskar melodifestival-säsongen och att få referat från svenssonfamiljen! :-D

20.29
Skjut mig!!

20.29
En kines med i Thorleifs :-O :-O :-O :-O

20.30
Pappa tycker att detta är patetiskt och mamma skäms! Men det finns en stor chans att de går vidare dock...

20.31
Ja jag törs knappt uttala mig längre, känns som att vilken skit som helst kan gå vidare!

20.31
Mamma: "men vaddå är det någon som ska dubbelbugga, fy fan nu går jag"

20.32
Moahahahahahahaha! heja Berit! Jag tänkte exakt samma sak! :-D

20.35
Helt OK. Tror att den kan växa..

20.36
Tråkig... Men jag gillar ju henne så än så länge lever hon på gamla meriter...

20. 38
HERREGUD!

20.38
MEN FÖR HELVETE!!! *grr*

20.38
Pappa: "men det är väl kul att alla får vara med i tv"

20.39
Hahahaha! Jag röstar på Jan Tore ikväll!

20.41
Han tackar för din röst och att du ska få ett förhandsexemplar av hans senaste inspelning: "yellow river 3"

20.41
Jag tänker ta kisspaus nu..

20.45
Inte för att vara den som är den... men placeringen där var ju helt off!

20.54
Jag gillar hennes klänning. Verkligen!

20.55
HihiHihi Petra Mede är ju bäst!!

20.55
Kolla in den läskiga mannen bredvid mr T

20.56
Qui?

21.00
Jag skäms men jag sitter och nynnar "sweet kissing in the moonlight"

21.01
Skäms!! :-O

21.02
Gör nån glad.. Tryggare kan ingen vara! trala la la...

21.03
Skämstillfälle nr 2 jag kan sjunga med i alla bortglömda låtar..

21.04
Ohh en av mina favvo schalgers... :-D Elin sjunger med högt

21.04
VAD HAR DE GJORT MED JAN JOHANSSEN?!? HELGERÅN!!

21.07
Han sabbar den, men det finns säkert pilska 90-talister som gillart'

21.14
FAAAAAAAAAAAAAAAAAN

21.15
Pappa: "pajastv, stäng av tvn, nu ska jag sluta titta" Mamma: "men Janne det sa du förra veckan också"

21.15
Lasse kom just på vilken låt star pilots har kopierat. Cabin crew- star to fall. Nästan pinsamt!

21.17
Lite faktiskt... :-(

21.18
Pappa uttalas Anges som ett dansband "Agne's" men hon har ju iaf fin kostym tycker han

21.19
Ja den var spektakulär! :-)

21.22
Hahahahahahaha! Mamma dansar i vardagsrummet! Och skriker "pensionera er, Thorleifs" Pappa tycker att mamma är taskig (han har nu återvänt trots att han inte skulle titta mer)

21.24
Hahahaha! Bara så du vet så kommer jag summera kvällen på bloggen med hjälp av de här smsen! Hahahaha!

21.24
H
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

21.25
Petra Mede for president!

21.26
Lätt! Jag gillade henne inte alls förut... Men nu! Bruden rockar!

21.31
Jag gillar!

Och så kan det gå till en lördagkväll i februari när familjen svensson kollar på melodifestivalen. Hahaha, era kommentarer gör ju halva nöjet!!! Can't wait for Eurovision!!! :-D

I've been "Made"!

Jaa eller nästan iaf!!

"MTV is sending in a drill-sergeant coach to whip this team into shape". My my my. I've soooo been there! Kolla på de här klippen. Jag har vid ett flertal tillfällen tränats av den där coachen. Och FY FAN vad jag känner igen mig hahaha!! Hon är skoningslös, men ack så bra :-)



 








Observera tårarna!! Liza ser mycket tårar vill jag lova, haha!

At the point of no return...

Idag har jag köpt ett par jeansleggings. Min mage njuter. Jag känner mig fin. Lasse är otroligt skeptisk :-P

Det värsta var typ att jag intalat mig själv att jag aldrig bör köpa ett par dylika byxor, då jag förmodligen skulle hamna i ett byxor-med-resårbands-träsk. Jag menar, hemma lever jag i mjukisbyxor. Om det nu helt plötsligt blir OK att ha dessa jeans med resår i midjan (men som fortfarande ser ut som vanliga stuprörsjeans) in public, när ska jag då ha "riktiga" byxor/jeans på mig?
Tjejen i kassan vittnade om att min oro över detta mycket väl skulle kunna vara befogad. Hon frågade med allvarlig röst:

"Är du säker? Du kommer aldrig mer vilja ha andra byxor"

Så nu undrar jag om det hela verkligen var så smart? Men magen är glad. Och är magen glad är människan glad. Och ett par snortajta snygga jeans som inte spänner åt trots att magen är fullproppad med flygande jacob KAN inte vara fel!! MER JEANSLEGGINGS ÅT FOLKET!! HURRA! :-D

heeeeeeeeeeeey yaaaaa

Hahaha Lasse och jag har just dansat som galningar runt hela lägenheten samtidigt som vi lagade middag. Vår helt oslagbara playlist:

Rainbow- Since you've been gone
Queen- Don't stop me now
Outcast- Hey ya!

Försök stå still när de spelas på högsta volym, typ omöjligt!!

RSS 2.0