Varför ska det vara så svårt?


Pom poms eller icke pom poms? Det är frågan.

Usch, idag har jag en sån där dag där man ifrågasätter allting.

MVT Made

Såg just mitt favoritavsnitt av Made på MTV. Miiihihihi det är så sjukt underhållande. Ett high school cheerleadinglag som vill förbrättra sig. De får en supercoach från NCA som ska försöka "whip them into shape", men oj oj oj. Det är underhållning vill jag lova :-)

Min favoritreplik från underbart härlige, ärlige coach Brandon är ändå:

"I require everyone to wear a bow. Why? Is there any other sport where you get to wear a bow? NO!!"

Eller när lagets captain inte vill ta ut sin navelpiercing innan träningen för att hon precis tagit den och den skulle växa igen:

"You'll just have to get it re-pierced"  Duuh!

aahh han är underbar!!

    





Ahh rosetter i lösvikt typ!! I wish. Nej på tal om cheerleading har jag en träning som börjar om en timme så jag måste röra på mig. Tjiiing!

Förbannade vinter

Har just kommit hem från en cykeltur tur och retur in till stan. På ettans växel. Sådär halvkul faktiskt.

Mental mindnote:
Växla upp till åtminstone fyrans växel innan jag parkerar cykeln och växlarna fryser. Eller bär ner den i cykelförådet och slipp problemet helt och hållet.

Suuuuuumo!!

Som jag berättade om igår var jag med jobbet och hade femkamp igår kväll.

Första grenen var gocart! Aaaah det är så galet kul!! Så fort jag sätter mig i den där carten så vaknar fartdåren i mig, hihihi. Men jag tyckte att han som skulle vifta med flaggor om man körde för långsamt var lite väl slö.... försökte köra om en tjej i tre varv innan jag fick pressa mig förbi *tss* 

Sen fortsatte vi med.. ja vad fortsatte vi med egentligen.... jo just ja! Någon slags åkfarkost som balanserar sig själv, som man skulle köra genom en bana och hamna så nära 20 sekunder som möjligt. Det var helt sjukt svårt!! Och jag orkade inte riktigt träna innan så jag körde banan på första försöket. Jag klarade banan utan att köra över några koner, men tiden var väl en annan femma, hehe.



Gren nummer två var SUMOOOO!!! miiiiiihihi åh vad det var roligt! Fast det här var verkligen inte lätt, och jag förlorade alla ronder mot super-sumo-Malin, trots att hon just brottats mot Angelica. Jag hade problem att bara stå upp i dräkten! Jag tror att man kanske ska vara lite längre, jag fick sträcka på mig för att få ut huvudet ur magen, haha!


Ser jag tjock ut i den här??

Gren nummer fyra var pistolskytte. Böööh. Jag har sagt det förut, jag säger det igen: jag kan inte sikta. Inte med bollar, inte med pistoler. Träffade inte en enda anka.



Gren nummer fem, äntligen kunde jag glänsa lite hehe! Man skulle rida på en sån där mekanisk tjur. De andra klarade runt 12 sekunder, jag tog 21 sekunder på första försöket. I och för sig kanske lite fusk med tanke på att jag red i ungefär åtta år när jag var yngre... men ändå! Revansch!

Efteråt åkte vi hem till min chef och drack lite vin. Jag tror de andra gick ut någonstans efter det, men jag var så himla trött så jag åkte hem och gosade med älsklingen istället :-)


Shop 'til u drop

Miihihi!! Idag efter skolan gick jag ner på stan för att vänta på mamma, och så åt vi lunch på Carl Philip. Herre min gud, det var lätt det godaste jag ätit på länge! Man fick soppa till förrätt, och sen åt jag fläskfile med skogssvampssås och rostad potatis, mmmm. Jag blev så mätt att jag var tvungen att ta en promenad innan jag satte mig på biblan. Så det blev en ganska lång promenad på stan. Tre par jeans, en jeansjacka, nya underkläder och ett nytt navelsmycke senare var jag helt enkelt för trött för att plugga så jag tog bussen hem, ooops!

Imorgon måste jag försöka ta tag i plugget... åååååhhh varför gör jag alltid så här?

Nu ska jag hoppa in i duschen, ikväll blir det middag och femkamp med jobbet!

KOM OCH KÖP!

Kommer inom kort att sälja följande:

New body- strumpor, trosor, kalsonger, t-shirtar... u name it. Underkläder helt enkelt. För en billig penning! Kan varmt rekommendera deras sport-bh (den är sjukt beroendeframkallande):


de har även 8-pack strumpor för ynka 150 kr:


(finns såklart även vanliga enfärgade, och även för herrar/killar/män)


MEEEN om du nu mot förmodan har tillräckligt med strumpor, räds icke. Jag har något för alla! Kommer även sälja rabatthäften som gäller i Uppsala, på bl a restauranger och olika butiker, för 120 kr stycket. Kan tyckas konstigt att betala för rabattkuponger, man man tjänar snart igen pengarna.



SÅ, nu köper ni inte av någon annan, ok? :-)

Cheermom from hell

Haha, ååh jag känner på mig att det här är vad som väntar mina stackars framtida barn:



Men vafan... jag får väl passa på innan de kan klä på sig själva? ;-)

träna träna träna träna

åååh det kliar i kroppen!! Ingen träning igår så nu är jag sjuuuukt sugen på att träna. Nästa träning med hökarna är på fredag, känns som att det är en evighet tills dess. Men jag kommer med största sannolikhet åka till excaliburs träning på torsdag.. det är ju i övermorgon, och det kanske kan stilla min stuntabstinens lite. Får väl köra lite styrketräning med wii fit så länge.. har suttit och drömt mig bort med bilder på nya tävlingsdräkten som är så GRYMT snygg (tror tyvärr inte jag får lägga upp bilder på den ännu, men efter DM kommre det garanterat bilder). Tyvärr innebär den nya dräkten en hel del magmuskelångest för min del. Dags att börja pumpa lite extra?




....eller kanske inte!!! usch, det är så man kräks lite i munnen när man ser den här bilden... och vi var några på träningen i söndags som tyckte att vi borde lägga ner att köra axelstyrka eftersom vi ser så "butch" ut när vi har linne, men det här alltså... jag ska nog ta en kaka till :-)

update

Har bloggat lite dåligt de senaste dagarna, åkte på världens hangover från i fredags, så det har inte hänt speciellt mycket,.Har inte orkat göra någonting, därav det dåliga bloggandet.

Igår fyllde bästaste älsklingslasse 25 år!! Frågan är om mamma och pappas present (Guitar Hero) fick stryk av hans föräldrars present... en egen frisbeegolfkorg!! Vår etta på 39 kvadrat har nu förvandlats till en frisbeegolfbana/rockkonsertarena, men det är härligt. Gladare kille får man leta efter :-)

Usch.. nu borde jag försöka plugga lite. Har skjutit upp det eftersom jag inte har haft böckerna hemma, men idag kom de på posten så nu har jag inget att skylla på längre... suck...

Changeling

Okej, känns som att det här blir ett identiskt inlägg som det förra jag skrev. Har just sett Changeling med Angelina Jolie. Första filmen med henne i huvudrollen som jag gillar. Superspännande, man bara MÅSTE se hur det ska gå. Men fy fanken vad hemsk, sann historia också!! jag hade typ dött. Verkligen sevärd! Så idag blev det två filmtips :-)

Mamma och pappa var här på eftermiddagen för att fira älsklingen. Gissa om han blev glad när han öppnade sin present och såg att det var Guitar Hero!! Själv åkte jag och tränade på kvällen, men jag tror ändå inte att jag är tröttast här hemma... Lasse är helt slut i fingrarna stackarn! har tydligen spelat hela eftermiddagen. Men nu är han igång igen efter en två timmars filmpaus, ska nog haka på tror jag :-)

Lars and the real girl

Har just sett en helt underbar film! Lars and the real girl heter den. Åååh Ryan Gosling är heeelt fantastisk i den här filmen, se den!!
 

Fi fan.

Fi fan. Det räcker så.

Åååååååhh!!

På vägen till skolan idag såg jag en bebischihuahua. Åh herregud, det var nog det sötaste jag sett!! Den hade mamma chihuahua med sig också (eller bara en kompis, vad vet jag), och den såg typ enorm ut bredvid det här lilla livet. Man kan ju knappt förstå att det är en hund alltså, den var typ i storlek med ett marsvin! Usch det här är inte bra... snacka om att det rycker ännu mer i jag-vill-skaffa-hund-nu-på-en-gång-nerven. Men då vill jag ha en pomeranian:



Heeeeeeeelt underbar!!!

nytt rekord

cyklade hem från skolan på 20 min *duktig* Tänkte att jag skulle ta det sista städrycket inför födelsedagshelgen när alla älsklings släktingar vill komma och fira. Känner att vi fortfarande inte riktigt hämtat oss från atombomben som slog ner i vår lägenhet under tentaplugget. Det har mest blivit lite hattigt plockande som aldrig blir klart, man flyttar mest runt skiten mellan olika utposter, men nu jäklar! Förhoppningsvis hinner jag klart så jag hinner sola innan jag ska hjälpa till på Excalibatorernas träning. Då hinner jag kanske se en film efteråt också, åh så mysigt! Igår såg vi The curious case of Benjamin Button. Den var bra, men lite väl lång. Hann tröttna efter ett tag. Men en sak är säker: om det verkligen är Cate Blanchett som dansar i filmen har jag en ny idol! Sjukt duktig i så fall. Någon som vet om det är hon?
Ikväll blir det nog Changeling, men vi får se om det hinns med!



                      

It's time time time, to do it *badabam pling*

Det är märkligt vad lite man hinner med när man har föreläsning mitt på dagen. Man hinner inte göra något innan, för man sover för länge, eller går upp men tänker att man har så gott om tid så att man inte behöver skynda sig. Och efteråt är man trött och ska bara vila lite innan man sätter igång. Och sen är det helt plötsligt dags att laga middag och sen åka iväg och träna. Jag har en handbok om vardagseffektivitet i bokhyllan, men på något sätt har jag inte rikigt haft tid att läsa den ännu...


living on the edge!!

Hehe, tog bilen till skolan, parkerade på min gamla skola utan tillstånd och lyckades precis smita undan från en lapplisa!! I'm living on the edge! haha! gud det känns nästan lite tragiskt att jag tycker det var så busigt... :-)

Vinterns gladaste överraskning?

Alltså det här med dansbandskampen... jag missade hela grejen. Men jag tror mig ha uppfattat att finalen stod mellan några som hette Larz-Krizterz och några som hette Scotts (rätta mig om jag har fel). Scotts var tydligen favoriterna, men förlorade finalen. Hur som helst, det jag vill komma till är att Scotts nu har släppt en skiva. Som man gör tv-reklam för. Som man marknadsför som vinterns gladaste överraskning. Ehh??
I ett av låtklippen sjunger den blonde killen som ser ut som en halvmanlig Barbiedocka (inte som ken, som en barbie!):
 
"Hallå, du gamle indian!"

Vinterns gladaste överraskning? eehh. Nej.


Oj, förlåt. Nej TACK :-)


kunde inte låta bli

Idag på Ekonomikum kom det fram två trevliga och pratglada tjejer och undrade om inte jag och några av mina klasskompisar ville åka utomlands och äta och bo gratis. Det verkade vara något slags utbyte mellan olika universitet, men att man åt och bodde gratis var mycket viktigt. Så viktigt att det var i princip den enda informationen vi fick. Tillslut var jag bara tvungen att fråga:

"Men vad gör man förutom att äta och bo gratis då?"

Hihihi

kanske eventuellt måste omvärdera mina åsikter om Ekonomikum... idag var i en annan hörsal som inte var fullt lika hemsk. Den var faktiskt ganska mysig :-)  *tänk positivt tänk positivt tänk positivt*

Let's gnäll

Men hur orkar man?

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/dokusapa/letsdance/article4219183.ab

Elisabeth Höglund bygger numera sin karriär på att klaga och klanka ner på andra och känna sig illa behandlad. Tror hon på riktigt att alla deltagarna tävlar på lika villkor i den här "tävlingen"? Det är väl klart att någon av de yngre snygga kommer vinna. Det fattar till och med jag som inte ens kollar på programmet.


Uppe med tuppen

Gick upp halv sju imorse för att lämna in bilen på service. 1495 spänn ska de ha. Ja, och plus någon eventuell hundralapp eller två, beroende på om något måste bytas. Har den senaste veckan lagt ca 3500 kr på den där bilen. Så mycket kostade resan till Grekland i somras. Är det verkligen värt det..? .....jaaaaaaaa, haha latmasken i mig har talat! Om den inte vore inlämnad hade jag tagit den till skolan idag, fy fan för att cykla i snöslasket! Men å andra sidan, snart är det tävlingsdags så jag kan ju behöva röra lite extra på fläsket. Och så är det ju det där med miljön också.. gillar inte hur mycket man bidrar till föroreningar när man kör bil. När jag har slutat skolan och inte längre klassas som fattig (det är sant, har man en inkomst under 8000 kr i månaden är man fattig enligt någon beräkning) så ska jag köpa någon slags miljöbil.
Avundas förresten tjejen som tog emot bilen imorse, hur kan man va så fräsch tio över sju på morgonen?? Själv kände jag mig som en zombie och ville helst av allt falla för frestelsen att bara stänga ögonen en stund när jag stod där i kassan och väntade. Fy vad trött jag var, tur att jag fick åka hem och sova en stund till.
Nu försöker jag ladda inför cykelturen till ekonomikum... sååå motiverande. *tänk positivt, tänk positivt, tänk positivt*

Fierce!!!

Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce Fierce


SÅ BRA VAR BLACK HAWKS IKVÄLL!!!

inte hemma någonstans...

...men framförallt INTE på ekonomikum. Har bara gått en dag, men jag kan lugnt säga baserat både på dagens och tidigare erfarenheter att det placet inte är min kopp thé. Slitet och skabbigt. Idag på introduktionen så föll det ner en stor planka från ena väggen. Skitjobbig cykelväg från mig också. Näe.


Ny termin, nya tag

Idag börjar vårterminen. vååååååååååååårterminen. I like.

Ont, det gör ont, det gör ont

"Det finns ingen smärta"

Bästa JoAnne, jag tror dig inte. Från och med nu har jag bestämt mig för att inte hålla med dig, men jag respekterar din åsikt. AAAAJ för helskotta!

Som vanligt min axel som gör ont, idag började det redan under uppvärmningen och höll sedan i och blev värre allt eftersom träningen gick. Ingen vidare träning annars heller. Fick reda på att det blir uttagning till EM-laget (om vi kvalar dvs). Tydligen får man bara tävla med 16 pers på EM, jämfört med 20 st på SM. Vi är 19 st i mitt lag, och vi kommer ta ut 14 st till EM-laget. Det är alltså 5 personer som har tränat under hela året som inte får plats i laget. Det känns inte rätt någonstans. Vill ha alla mina hökar med i laget! Men nu går ju inte det.. får väl se om jag själv lyckas ta mig med... annars får jag väl vara maskot på läktaren eller nåt. Nej inte så motiverande att höra så tråkiga nyheter i början på träningen.

Fick för övrigt det här mailet i förrgår:

"Hej,

Jag har fått ett mail avs. cut-off på tentan i testkunskap och jag tycker att alla kan få ta del av det svar jag skrev.

Jag kör alltid med minst 70% på alla tentor jag gör och det nämnde jag nog vid introduktionen. 50-60% cut-offs gräns tycker jag är ett hån mot studenterna. Vad man då egentligen säger; du behöver enbart kunna ca. häften av det vi går i genom på kursen. Vi får se vad ni tycker då rättningen är klar."


Jag LOVAR att jag inte skulle känna mig hånad om godkäntgränsen var 50-60 %. Man har ju fortfarande möjligheten att lära sig mer än så, eller hur? Nej, det där var bara dumt. Förbannat dumt.


No pain, no gain

"Alla barnen åkte till Vemdalen, utom Emma, hon fick stanna hemma"

Ibland är jag bra bitter över obligatoriska träningar. Men jag har ju så sjukt kul på dem att det gör inget om man missar lite annat skoj. Men nästa år, då jäklar kan ni hoppa upp och hajja att jag vill åka med!

Har fördrivit morgonen med att baka kanelbullar, naam naam! Passar bra nu när sötbollen fyller 25 år om en vecka. Men det blir ju ganska mycket bullar när man väl håller på, så jag tänkte ta med mig en påse hem till mamma och pappa och ägna eftermiddagen åt säsong 3 av Grey's anatomy, innan det är dags att åka på gymnastikträning. Har sån otrolig träningsvärk sedan i fredags, så vi får väl se hur det går! Sen ska mamma bjuda på middag också, vilken lyx!

att bero på träningen i fredags, har några riktigt schyssta blåmärken och skrapsår på underarmarna. Tyvärr syns de inte så bra på bild, men jag vill ändå beklaga mig lite ;-)
 


Till fjälls!

Idag har jag fått lön för mödan med tentaplugget- en heldag i Romme Alpin med älsklingslasse och hans mamma. Så himla härligt att bara få va ute hela dagen och åka skidor, heeelt pluggbefriat! Det var superkul, men ganska kallt, så när man fick sätta sig i den varma bilen och åka hem igen var man ganska nöjd. Och framförallt nöjd att få slippa pjäxorna! Varför har de inte kommit på någon bekvämare modell på slalompjäxor ännu?



Myyyyysigt värre!








Somnade visst i bilen på vägen hem!

När vi kom hem hade vi lite afterski, med middag, dricka och Snowroller!!! Vilken höjdarfilm det är alltså!


Nu har jag unnat mig något "fint"

I ett tidigare inlägg skrev jag att jag skulle unna mig något fint när den här tentaperioden är över. Hade tänkt mig ett par jeans eller ett smycke eller en tröja eller nåt. Det blev ett sprillans nytt bilbatteri eftersom mitt gamla var helt slut. Inte riktigt vad jag hade hoppats behöva lägga ut pengar på, 799 kr kostade det. Suck. Lägg till det fordonsskatten som jag betalade i veckan, 1315 kr. Dubbelsuck.

Min mamma har förresten blivit besatt av Grey's Anatomy. Hon fick låna säsong 2 dvd-boxarna av mig för jättelängesen, men inte börjat kolla på dem förrns nu i veckan, och nu har hon inte tid att laga middag längre. Tydligen sitter hon uppe till kl 3 på nätterna eftersom det är så spännande och "så lätt att bara kolla på nästa avsnitt av bara farten". Det är alltså min mamma som inte kan hålla sig vaken efter kl 21 i vanliga fall. Och hon pratar minsann om Meredith och "McTjusig" och alla deras turer fram och tillbaka. Haha, hon är väl för söt ändå min lilla mamma. Aj löv jooo!

Underbar träning!

vilken superträning ikväll hökar! två citat från kvällen:

"Jag vet inte vad som hände, men helt plötsligt var det jättelätt" -Carro som finjusterat tekniken lite.

"Marni: What's that word?
Elin: Rotation?
Marni: I like that word. RO-TA-TIOON"

åååh så roligt det var att äntligen få bygga lite igen, tjohooo!

Helg

Jag tror tentan gick bra, trots lite drama innan. Ville vara säker på att komma i god tid till tentan så jag satte mig i bilen 11.20 (tar typ 15 min att åka dit så jag var i GOD TID). Då upptäcker jag att batteriet har laddat ur och bilen inte startar. PANIIIK! Som tur var ringde jag pappa som kom och hämtade mig, och eftersom jag var ute i så god tid hann jag i tid till tentan ändå. Men inte direkt den uppladdningen jag hade tänkt mig!

Nu är tentaplugget äntligen över för den här gången, förhoppningsvis klarar jag båda tentorna, men jag vill samtidigt inte hoppas på för mycket. Nu tänker jag ta helg, det är jag värd!

Underbara morgon...

..eller inte! sitter här och är sjukt yr, allt bara snurrar. Och jag kan faktiskt inte komma på varför, jag sov bra i natt och jag har ätit frukost... skumt. Men nu har jag ju lärt mig att allt handlar om hur man förhåller sig till det, så jag får försöka tänka positiva tankar och fokusera på annat. Vet inte om det går så bra... men men!

För att återkoppla till föregående inlägg så är det tydligen fler än jag som har upptäckt vilket underbart ass som sitter min på älskling, hihi. Tydligen ett smeknamn han har fått i klassen. Men det har jag ju alltid sagt ;-)

har tenta om ungefär en timme, tror inte det kommer gå så bra. Eller det kan gå lite hur som helst beroende på vilka frågor som kommer, läraren känns lite lurig. Men jag håller tummarna. Och laddar upp med Kings of leons senaste platta. Helt underbar! 

åååh den här låten kan man lyssna på hur många gånger som helst, tröttnar aldrig!!

http://www.youtube.com/watch?v=HHhhcKxflMY


Efter tentan är det en underbar ledig helg tillsammans med älsko som väntar!! och träning ikväll förstås, ska bli riktigt skoj!

Lasse med stjärten



Det här är världens finste person, och han är min min min!! *lycka*

Eldorado

Jag skulle precis skriva ett hyllningsinlägg till Eldorados äppeljuice (det ta mig tusan den godaste äppeljuicen som finns!) när jag upptäckte att chilinötterna jag satt och smaskade i mig också var från Eldorado! Det är ganska bra jobbat tycker jag med tanke på att vi handlar på ICA där inte Eldorado finns. Men fatta vilken sjukt bra grej, typ halva priset av ICA's egna varor (som de gjort själv, lalalalaaa) och så sjukt gott! Hittade bara bild på apelsinjuice, men äppeljuicen ser typ likadan ut fast gul och grön. KÖP!

äh... bilden funkade inte. Har inte tid att fixa det nu eftersom jag egentligen borde ha pluggat typ 4 timmar istället för att göra ingenting hela kvällen... äsch! Men återigen, sjukt god juice! :-D

Äntligen!!

Efter mitt lite smått tjuriga inlägg igår har jag glada nyheter idag! Äntligen har Svenska Cheerleaderförbundet tagit sitt förnuft tillfånga!

" Dessa punkter som TK har röstat JA till och FS tagit upp till beslut 2009-01-08 ska därmed vara tilläggspunkter till TB/TR2008. TB/TR 2009 är därmed TB/TR2008 med följande tilläggspunkter:
  • Inga manliga tävlanden är tillåtna i Cheer A"

Hurraa!! Inte en dag för tidigt!



Det är hökarnas år i år! I've got a good feeling... ;-)


Dålig pluggdag

Börjar undra om jag helt gett upp att klara den här tentan?

Dagens surkärring

Jag förstår mig inte på dessa människor som går omkring på allmänn plats och visslar, högt och jävligt. Hur tänker man, undrar jag? Eller tänker man inte? Vad får en att tro att andra människor, helt oskyldiga människor, vill höra på eländet? Det finns fasiken inte många människor som kan vissla så det låter bra. Idag gick jag bakom en tjej på stan som visslade på Emilias gamla låt "Big Big Girl".. öööh jag orkar inte ens gå in på hur förjävla illa det lät. Men hon tog i så att det hördes över hela gatan. SNÄLLA människor i Uppsala, SLUTA VISSLA FÖR HELVETE! Det är inte jag som är glädjedödare, det är ni!

bah.

Om du är en sån som visslar högt på stan och andra allmänna platser, skriv gärna en kommentar och motivera varför du tror att andra vill höra det.

Tack!


Tröööött

Jag tror bestämt bästis hade en poäng när hon sa att den här dagen skulle bli den jobbigaste på veckan. Igår bestämde jag mig för att jag skulle få ta en timmes sovmorgon och sova till kl 8, eftersom jag var uppe så tidigt igår och skrev tenta. Jag hade dock inte räknat med hur trött jag skulle vara! Plus den förbaskade träningsvärken sen i söndags, som byggdes på på träningen igår så idag är jag stel som en pinne! var inte direkt sugen på att gå upp och sätta mig och tentaplugga (IGEN). Men nu är jag iaf uppe och har pluggat ungefär 1,5 timme... alltid nåt!

Ska åka in till skolan efter lunch, vi ska ha frågestund inför tentan. Varför har inte fler lärare kommit på detta genidrag? Efter frågestunden tänkte jag gå till biblioteket för att köra ett sista ryck för idag. MEN på vägen dit har jag ett viktigt ärende! Eftersom det börjar vankas tävlingssäsong är pagen satt på utväxt, vilket innebär att jag har hår i hela ansiktet jämt, något som är mycket osmidigt när man sitter och pluggar. Så jag brukar sätta upp håret med ett hårspänne så gott det går. Idag har jag dock insett att det enda hårspännet jag äger och använder för ändamålet har ca 15 och ett halv år på nacken (!!!). Jag fick det av en kompis när jag hade 7-årskalas. Vi snackar 1993! Ehhh dags för ett nytt helt enkelt. Håller tummarna för att det finns några fina, vet inte riktigt vad jag vill ha för ett? 

Hälften avklarat!

Tjohooo! Skrev äntligen den första tentan för veckan imorse. Lite lyxigt kan tyckas att få exakt samma frågor på omtentan som det var på den ordinarie tentan, men jag klagar inte. Eller jo lite kan jag klaga. Till exempel på att skrivtiden var 3 timmar för 6 stora i princip essäfrågor. Jag kunde ju alla svaren, men den här tentan mäter typ mer om man klarar att skriva ner allt på kort tid. Får se hur svaret på sista frågan tolkas.... Och så kan jag tycka att det borde vara förbjudet att skriva tenta i en aula. Det måste ju vara den dummaste idén någonsin. Alla ska sitta på rad, man måste resa sig upp varje gång någon på raden innanför en ska gå på toa eller hämta mer skrivpapper, de utfällbara borden rymmer inte ens två A4-papper (tenta+svarspapper), man känner minsta positionsbyte från personen längst bort på samma rad, och helt allvarligt, om man är en sådan som fuskar är det ju inte direkt svårt. Man ser ju lätt vad den framför skriver. Sen att folk skriver tentor med olika lång skrivtid samtidigt är ju ett kapitel för sig.. nej nu får jag ge mig.
Det var iaf ett riktigt praktexemplar av en gubbe som var tentavakt. (en riktig institution, var hittar de alla dessa tentavakter egentligen?) Han såg ut att vara 90 år- minst! Tänk typ Bilbo när han blivit gammal även till utseendet, ååh så söt. Men det bästa var ändå hans lite smågriniga attityd mot studenterna.

"Var ska jag sitta, det är fullt överallt?"
""Du får väl klämma dig in någonstans, jag kan väl inte trolla heller!"

Haha! snacka om att ha "jag-är-skitgammal-och-har-redan-löst-de-problem-jagbehöver-lösa-här-i-livet nu-är-det-din-tur-ditt-yngel-inställning". Sån ska jag också bli! Tjurig, men en tillräckligt gullig gumma som folk ändå inte kan låta bli att tycka om. Ja så blir det! om jag bara tar mig igenom den här veckan vill säga...  

ungefär så här såg tentavakten ut

så här bra gick det när jag senare under dagen försökte plugga till nästa tenta som är på fredag:

Efter en liten pratpaus återgick jag till att anteckna i mitt block:

"När skrev jag det här? Jag känner helt ärligt inte igen det, men jag ser ju att det är min handstil..."

skitmobil!

Min mobil har helpajat. åååh jag blir så irriterad, den stänger av sig själv och går inte att starta.  Det går inte att skicka sms. Men ringa funkar. Så himla knäppt. orkar bara inte lägga tid och energi på tekniska prylar som inte fungerar. Den är ju ändå att betraktas som halvny, inte ens ett år gammal och jag tror aldrig jag haft en mobil som inte ens startar. Suck.

Mobilbloggar

Sitter på biblioteket och pluggar och smaskar på en mocca frappe från waynes, mmm! Är lite challenged när det gäller att dricka kaffe, en frappe är det starkaste jag klarar av, och till och med det är lite i starkaste laget..! Men vad gör man inte för att hålla sig pigg när man pluggar. Sitter och längtar efter att älskling ska komma och hämta mig så vi kan åka ut och göra världens klipp! Får skriva om det senare.. Hoppas bästis vill gå på bio ikväll, känner att jag behöver lite Baz Luhrman magi för att fly pluggstressen en stund.. Tjing!


Hur många rutor krävs för att göra dig glad?



Uppenbarligen 28 stycken... sen tog chokladen slut. Idag har älskling och jag tryckt i oss 200 gram mjölkchoklad. Men jag vet inte om jag blev så mycket gladare av det? Det var nog mest magen som blev glad. Men det är ju inte så dumt det, för som vår landsfader Allan Svensson säger:

"Är magen glad är människan glad"

och magen var jävligt glad :-)

Nya pluggtag imorgon, snart är det över *längtar*

böff

plugg plugg plugg... känns som att jag inte gör annat. Åkte hemifrån 08.50 imorse och pluggade heeela dagen, åkte hem 19.45 och åt middag och nu 21.45 har jag äntligen mailat in labbrapporten. Pust. Fan vad jag längtar tills de här jäklans tentorna är gjorda! Då ska jag få nåt fint av mig själv. så det så.

men något positivt är att man i sådana här stunder påminns om vilka fina vänner man har runt omkring sig. Älsklingen som sitter med mig timme efter timme på biblan, Carrosarna som är världens snällaste och lånar ut sina tentor, och Maria som hjälper mig gå igenom snurriga föreläsningsanteckningar. Värsta bästa ni är!

Nu kastar jag in handduken för idag. Go natt!

I've got troubled thoughts and the self esteem to match, what a catch!

Går varm i bilen, ipoden och hemma just nu!

Fall out Boys senaste går varm i bilen, ipoden och hemma just nu. Har precis börjat acceptera att Pete Wentz tar på sig rollen som frontman, han skriver ändå texterna. Men jag kommer alltid hålla fast vid att det är Patrick Stump som är stjärnan i det här bandet- vilka melodier, vilken röst!

Psykologi

"Cortex hittar på och genererar lidande"

Snälla lilla cortex... kan du släppa det där nu så att jag kan få gå vidare?


Fräsching

"Jag minns inte när jag duschade sist..."
"Joo, men det var ju här om dagen!"
"jaha! ja men då är det ju lugnt."

Det märks att tentaplugget är igång.


Snälla vintern skynda på lite så det blir vår någon gång!!

Ballerinaskor och leggings. Fika på uteservering. Småblommig klänning och skinnjacka. Vattenmelon och vindruvor i stadsparken. Sol på himlen och grönt på träden. Sallad och hallonsaft på balkongen. Sopade trottoarer och sitta vid åkanten och äta jordgubbar. Vår- och sommarkläder i butikerna. Slippa ha jacka. Ljusare dagar. Första fräknarna på näsan. Påskmust. SM. Valborg och champagnegalopp.

Än så länge får jag mysa med mina uggs men fy fanken vad jag längtar efter våren just nu!!!

Gott nytt

Inledde nya året med att laga pannkaksbrunch till mitt hjärta som var lite trött efter nattens batalj. Slöade lite framför MVT som visade sista avsnittet av TRL innan vi åkte till Patrik som fyllde år. Kul att få se hans nya lägenhet, och mumsig tårta. På kvällen traditionsenlig hummer- och oxfilémiddag hos mamma och pappa, fy tusan vad gott det är!!! bästa på hela året. Typiskt att det är ett helt år kvar nu :-P

sjukt bra matdag helt enkelt!

RSS 2.0