Semesterstängt

I natt drar jag till solen en vecka. Med ett hugg i hjärtat. Kommer sakna dig såååå!

Hit ska jag!


Coldplay <3

Ååååh vad bra det var!!! Magiskt! För en gångs skull håller jag helt med recensenterna! Tänk att de spelade non-stop i två timmar och inte körde en enda dålig låt? Och då saknade både Elin och jag Speed of sound. Varje gång de började spela en ny låt tänkte man "Yees, min favvo!!"! Haha, insåg att jag har många många många favvolåtar med Coldplay. Och 33 000 pers i publiken!! Jag har aldrig sett så mycket folk på en och samma gång!




Pattille!

waaaah! Jag har sett min första Partille-Johnny!!!!! Jag blev alldeles till mig och visste inte vad annat jag skulle göra än att stå och stirra ogenerat! Vilket spektakel!

Ett annat spektakel utspelade sig inne på jobbet idag. Tre skrikande ungar, en skrikande morsa (med enorma siliconbröst) och en pappa född 1986 som säkert önskade lika mycket som jag att han användt kondom innan han sköt skarpt. Men av någon anledning fick jag en känsla av att barnen blivit till utan att föräldrarna förstått riktigt hur det hela gick till.

It's a little thing we maaaaaaaaaaaaaaaake!

Musikvideon är klar!! vi är med efter ca 2 min och sen igen vid ca 3 min. Men kolla så klart på hela :-)

Internos

pjuh!!! Nu sitter armbandet återigen tryggt runt min handled. Men det var ta mig tusan inte lätt att hitta! jag hann leta igenom tre stora sopsäckar och alla bord i butiken innan jag gav upp och försökte vänja mig vid tanken på att det var borta för alltid. Deppig gick jag och åt lunch med Lasseman, men då ringer Mallan och säger att hon hittat det i fikarummet!!! Hurraaaa!!! Nu kommer jag inte våga använda det på jobbet nåt mer, hell no att jag riskerar att tappa det igen!

Resten av dagen har spenderats hemma hos mammi och pappi i gamlis där vi har fikat, spelat alfapet, kollat på friidrott och gosat med lilla katten- myspys! Nu ska Lasse och jag kolla på film, Pojken i randig pyjamas. 

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!

Precis innan jag skulle gå hem från jobbet idag upptäckte jag att jag tappat mitt Marc Jacobs-armband som jag köpte i New York. Är så sjukt ledsen! Ska åka ner till jobbet på min lediga dag imorgon och rota igenom hela butiken inklusive alla soppåsar.. ååh jag hoppas verkligen att jag hittar det.. det var ett av mina bästa köp i New york! betydde så mycket för mig.. åååhh :-(


Oh Happy Day!!!


How do you keep your feet on the ground when you know you were born to fly?

Ååååh jag är så sjukt taggad! Tror Elin och jag sitter och hetsar varandra lite... hmm... Träningarna har inte ens börjat, men jag säger bara... Cheersverige won't know what hit them!! Moahahaha!

hJäLp!!!

Alltså... Cheerleading är för många väldigt beroendeframkallande... men för vissa är det ju fan skadligt!!!



I did NOT see that scale comin'!!!

Tack!

Tack för alla fina presenter och gratulationer igår! Hade verkligen en toppendag, trots att jag till en början gett mig fanken på att anordna fördelsedagskalas à la Alice Cullen och höll på att gå in i väggen innan spektaklet ens börjat. Men kul var det och jag tror inte att någon gick hem besviken från fikat... Lasse påpekade att det kan bli jobbigt nästa år när jag måste överträffa mig själv... men jag längtar redan, haha! 

På kvällen gick vi ut och dansade och hade det trevligt och jag slapp betala inträde eftersom jag fyllde år, kaaa-tjiiing! Men jag är nog mer en hemmatjej ändå.. Min drömprins kom och hämtade mig på sin vita springare (ähum... vår röda golf) och när vi kom hem hade han redan städat bort efter förfesten. BÄÄÄST!!

Nu fick jag precis syn på Becca's klockrena födelsedagspresent (en STOR påse med bara rosa godisar) och magen började kurra... LATER! :-D


Blandade lite snajsiga drinkar igår

Leeeeeeeeeedig!!!

ÄNTLIGEN ledig!!! Min första lediga helg på en månad, och min första ledighet längre än 1 dag på lika lång tid. Det känns lite i kroppen, man blir trött för minsta lilla.. och man kan bli sjukt trött på jobbiga kunder (som kanske inte skulle vara så jobbiga egentligen om jag inte var så trött... men kom igen people, deodorant är ta mig fanken ett måste på sommaren!!)

Ikväll ska jag pyssla lite här hemma men ändå försöka att bara ta det lugnt, för imorgon blir det full rulle! Familjen och Lasses föräldrar kommer och födelsedagsfikar pådagen och på kvällen kommer lite glada tjejer hem till mig. Trevligt värre!!

Det här ser jag som en tidig födelsedagspresent, tack MTV! :-D

Kräftis!

Jag kommer se ut som en packåsna när jag pilar iväg till bussen om några minuter! Mycket som måste med till jobbet idag eftersom det blir kräftskiva i Floggan direkt efter jobbet. Skoj!! :-D

Typiskt

Åh vad svårt det kan vara ibland! Funderar på att skjuta på mitt "födelsedagskalas".. kanske blir en större fest senare i höst istället. Men så typiskt när man för en gångs skull fyller år på en lördag! Jaja, inte mycket att göra åt. Man vill ju att alla ska vara med juh :-)

Nej nu måste jag trampa iväg till jobbet... åh inte många sommarjobbardagar kvar nu! Längtar! Sen blir det Grekland för hela slanten!

Is forever enough?

I slip in bed when you're asleep
To hold you close and feel your breath on me
Tomorrow there'll be so much to do
So tonight I'll drift in a dream with you

How long do you want to be loved
Is forever enough, is forever enough
How long do you want to be loved
Is forever enough
Cause I'm never, never giving you up

- Lullaby, Dixie Chicks


Så fin!!



Filmtips

I väntan på att Lasse kommer hem tänkte jag kolla på The Pianist med Adrien Brody som går på trean. Såg en annan film med honom för några veckor sedan som jag bara måste tipsa om! The Darjeeling Limited! Helt underbar! (fast kanske underbar som jag tycker att Lars and the real girl är underbar... så om man inte gillar skumma, konstiga filmer med låg budget så kanske inte det här är något att lägga sin lördagkväll på...) Men riktigt mysig feelgood säger jag :-)




Anyone but me I guess

Hade äntligen lyckats klättra upp ur mitt mörka hål, men så knuffades jag ner igen. Jag är dålig på att visa att jag blir ledsen, men det blir jag.

Lite av varje

Hade mycket mycket trevligt i Floggan igår kväll, räknar med att det kommer komma upp fina (flottiga?) bilder på fejjan inom en snar framtid.
Idag har jag för tredje och fjärde gången förbannat reggaefestivalen på väg till och från jobbet, men snart är det över och ordningen (cykelvägen) återställd. Skönt, då är det ett helt år kvar till nästa gång! ;-)
På vägen hem såg jag lite underliga saker, bl a en tjej som hade UGG's på sig!! Det måste ju varit över 25 grader i Uppsala idag? knasigt! Såg dessutom en gammal man i rullstol bli "skjutsad" av sin lilla gumma till fru medan han läste tidningen. Haha, man kan ju tycka att han åtminstone kunde prata lite med henne när hon skuffar runt med honom på grusvägar? Men han såg nöjd ut i alla fall, och hon verkade inte lida så mycket heller.

På jobbet kröp Angie till korset och är numera Twilightfrälst (typ sex månader efter att jag uppmanat henne att läsa böckerna.. toka!). Firade detta med att ta en filt och gå ut i parken och läsa ut New moon när jag kom hem. SÅ BRA! inte alls lika hemsk när man läser den andra gången. Ikväll påbörjar jag Eclipse.

Min Lasse kommer hem ikväll och jag är så jäkla glad!!

trött innan dagen ens börjat, hurra!

Känner på mig att det kommer bli en lång dag på jobbet idag (och då syftar jag inte på att jag börjar en timme tidigare än vanligt). Min kära kollegor har tydligen lekt för mycket på jobbet igår vilket resulterar i att jag måste ringa till supporten det första jag gör när jag kommer till jobbet *hurra*

Men så kom jag och tänka på den här lilla filmen och blev lite gladare :-D



<3


Jag saknar dig..


Detta fält måste fyllas i

I used to laugh it off
I used to look the other way
I used to save them troubles for another day
I kept my fingers crossed
I used to never take the blame
I'd pull a sunshine story in a pouring rain
The more I had to change I'd just stay the same

Lite sång, lite dans, lite naket...

..ja så kan man beskriva arbetsdagen idag. Malla och jag var löjligt övertrötta och har gått omkring och sjungit och dansat till musiken i butiken. När Malla gick hem blev det lite mindre sång och dans men desto mer naket för in gled en kille på ca 16 år utan tröja. Jäkligt ofräscht om jag får säga mitt. Tycker inte riktigt att det är lämpligt att gå in på någons arbetsplats halvnaken. Såvida man inte är en abercrombiemodell, det kan ju inte förnekas att det vore en helt annan historia än den finnige lönnfete varelsen som var inne på jobbet idag.

Är förövrigt jävligt purken på att det är reggaefestivalen just nu. Eller inte på själva festivalen, det är ett jättetrevligt initiativ, men på att de spärrat BÅDA cykelvägarna ner på stan, vilket resulterade i att jag var tvungen att vända och cykla upp för sjukhusbacken när jag trött som ett as var på väg hem från jobbet idag, Inte okej någonstans alltså!!


Tack Sofia!

Hahahahaha!



Karma?

Lite purken blev jag när jag kom ut från jobbet och såg att någon snott mitt lysgröna sadelskydd. Liksom, okej att vissa deltar i Uppsalas inofficiella cykelpool (man tar en olåst cykel i ett cykelställ, använder ett tag och lämnar den sen olåst i ett ställ när man är klar)... Men är det inte att gå lite långt när man snor någon annans sadelskydd? Fast Lasse snodde iofs det sadelskyddet av någon annan stackare först, så det kanske har hittat hem till sin rätta ägare igen... Karma?

hallå..

what's up liksom?

Tisdag!

Hade mycket trevligt hemma hos Iilin igår! Dock uppdagades det att man kunde tolka mitt föregående inlägg som att jag inte hört Milows version av Ayo Technology. Helt fel! Vad jag menade var att han har spelat in ännu en version av den, som tydligen skulle vara aukustisk. Och jag undrar bara hur den skulle kunna bli mer aukustisk än han redan gjort den? Well well, spelar roll.

Nu är jag så glad så glad så glad att min älskling är hemma igen att jag kommer skutta till jobbet, och skutta hem igen *wihoo*

You bleed just to know you're alive

Det är så här den ska vara. Bara såhär. Inget pojkbandstjaffs!



Observationer

Det blev en liten roadtrip i stan idag. Lyssnade för ovanlighetens skull på radio i bilen och fick höra flera märkliga saker, nämligen:

1. Michael Jackson har minst tre låtar på topplistan på p3 nu

2. Ronan Keating har gjort en cover på Goo goo dolls "Iris". HELGERÅN! Den låten borde vara en "untouchable". Fy fan. Jag fruktar för när jag står bakom några fjortisar i en kö någonstans och de pratar om Ronan Keatings nya bra låt.

3. Milow har spelat in en aukustisk version av Ayo technology. Men hallå? Har jag missat något nu? Den är ju redan aukustisk?

4. Det svenska folket tycker att Rap das armas är den bästa låten just nu. Alltså att den är bättre än When love takes over. Jag låter resten vara osagt eftersom jag redan hävdat min åsikt i den här frågan tidigare. Det blir trevligast så.

Under min resa gjorde jag även föjljande iakttagelser:

1. ICA Maxi har ALLT! Hur länge har jag inte letat efter fake- wayfarers i stan? Nej, jag menar det. Fanns prima på ICA Maxi! Ka-ching!

2. Det finns mycket fint på Himlas lagerutförsäljning, men ingenting som får plats eller för den delen passar in hemma hos oss

3. Att köpa 200 g hallon är dyrt. Att plocka 1,5 liter hallon hemma hos mamma och pappa är gratis! Eller nästan. Jag fick betala i natura, för jag blev riven av buskarna, fick 3 myggbett och var tvungen att prata med granntanten (don't get me started on granntanten! Mina föräldrar har slutat gå ut i trädgården när hon är ute! men det är en annan historia)


Dessutom fick jag en schysst tischa av min bror. Den ska jag nog sporta på jobbet imorgon, gött! Det sparar mig säkert en halvtimme imorgon.

Om en stund ska jag laga couscous för första gången i mitt liv. Får se hur det går?!

Söndag!!

Idag är det söndag och jag är ledig!! Wiiiihooo! Min andra lediga dag på två veckor. Okej det är väl inte så jättefarligt, det finns de som har det värre, men jag är jättetrött och behöver verkligen få vara ledig en dag känner jag! Som vanligt kan jag inte bara vara hemma och ta det lugnt, utan måste planera dagen in i minsta detalj så jag kommer väl inte hinna vila något ändå... Men jag har precis laddad upp med en stadig frukost bestående av nytillverkad hemmagjord musli och fil. Naam naam! Lite senare idag ska jag hem till mamma och pappa och plocka hallon (yeeeeey!) och sen ska jag nog ut och leta solkräm. Ska kolla om det verkligen är billigare i taxfree-katalogen eller om det bara är bluff och båg ;-) Sen borde jag rensa ut min garderob som fortfarande inte återhämtat sig efter New yorkresan och organisera skafferiet.. och det vore lite mysigt att hinna kolla på en film.. och så måste jag laga matlådor till veckan... och... äsch. Kanske bara skulle ta en parentesdag idag ändå?

Ikväll/natt kommer mitt hjärta hem!! Åååh vad jag har längtat!!

finbesök

Idag har jag haft finbesök av Elin. Känns som att vi inte setts på jättelänge! Mysigt var det iaf, och nu har vi sparkat igång planerandet av Excaliburs tävlingsår 2010!! Jag ser verkligen fram emot det!

Men nu när hon har åkt hem känns det så ensamt igen. Jag längtar så mycket efter dig!

RSS 2.0