Taken

Lasse och jag har precis kollat klart på en sjukt spännande film, Taken. För övrig är jag fortfarande så sjukt trött och undrar allvarligt talat om min nästa ledighet blir efter att jag lämnat in min C-uppsats i juni? Doh.


Minst aktiva?

På blogg.se finns en lista över vilka bloggare som är mest aktiva. Jag platsar nog snarare på en lista över minst aktiva! Har inte funnits tid den här veckan helt enkelt. Plugg, cheer, mat och sömn är det enda som hunnits med. Med störst betoning på plugg och cheer. Det andra har fått stoppas in där det hunnits med, och ibland har det glömts bort. Så nu när det är över och hemtentan är inlämnad och cheergudarna åkt hem, befinner jag mig i nåt slags cheer-plugg-bakis stadie, där man har tempo som en sengångare och undrar om man kanske var ute och festade igår ändå eftersom man av någon konstig anledning mår illa och har ont i huvudet? Tur att jag är ledig idag! Ska passa på att göra ingenting. Eller jo! Jag ska se på en film. Blir nog Sex and the city. Sjukt najs!

Arga lappen

Hahaha! När livet känns riktigt pissigt (på grund av den mest djävulska hemtenta jag någonsin varit med om) är det tur att arga lappen finns. Så sjukt underhållande!! Ganska lagomt när jag var beredd att gråta en skvätt i panik över tentahelvettet fick den här fick mig att skratta högt inne på biblan. Good times! 

JAG SKA PÅ NEW MOON PREMIÄREN!!!!!!!!

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!

Jag har saknat dig!!

Välkommen hem älskade mobil!!! Jag har haft min mobil inlämnad på service och istället haft min gamla samsung i ca 3 veckor... och vad jag har saknat min Sony Ericsson! Jag kommer nog aldrig köpa en mobil av något annat märke! Trots att det varit massa problem med den är den fortfarande sååå mycket bättre än min fungerande gamla Samsung. Visst den är några år nyare, men hade en sony ericsson innan också, och även den var jättebra. Så nu är det bestämt!

Och hur bra service är det inte på den sen då? När jag packade upp den ur påsen och bara ville stå och krama den en stund och tala om för den hur mycket jag saknat den, så såg jag ett klistermärke som satt på displayen där det stod:

"Det är underbart att vara hemma igen. Jag har saknat dig!!" 

Ååååh! Min lilla mobil! Det är skönt att du kommit hem igen! Som jag har saknat dig!



Ignorance is your new best friend

Hmm... skulle bara skriva ett kort snabbt inlägg för att visa att jag lever, men inte gör så mycket mer än att plugga för tillfället.. Men sen fick jag höra nåt så jävla dumt att jag helt tappade lusten. Orkar inte ens försöka beskriva hur besviken och lurad jag känner mig. Men jag kan ju i ärlighetens namn inte säga att jag är speciellt förvånad heller tyvärr. Men fi fan, det här löser vi imorgon. Då ska vi bara ha massa skoj med våra duktiga tjejer och kille, det är det som räknas <3

men... suck..

Att åka till biblan eller inte åka till biblan...

...det är frågan! Vet knappt om min cykel håller ihop för att transportera mig, alla böcker och datorn (sjukt tungt kan jag säga! höll på att välta igår!). Men om jag åker måste jag torka håret. Och jag måste klä på mig. Idag känns definitivt som en pyjamas hela dagen dag! Å andra sidan kommer jag garanterat att få mycket gjort om jag åker.. ååååh! Dilemma dilemma!



UPDATE: Jag stannade hemma. Lite gosigare, lite mindre effektivt... men äsch, jag har ändå fått ganska mycket gjort idag. Och då kan jag sitta längre innan det är dags att åka ner på stan och gå ut och äta med jobbet. Bra val säger jag!

Ingen glasstjej

Näe.. jag är ingen glasstjej jag! Tänkte att jag skulle lyxa till det lite sista kvällen innan jag börjar träna igen, så jag hade köpt en Ben&Jerry cookie dough som bara stod i frysen och väntade. Mums filibabba tänkte jag! Men... efter typ tre tuggor hade jag fått nog. Jahapp. Men jag ska väl vara glad att det åtminstone är EN last jag inte behöver kämpa med att låta bli!


The worst part is before it gets any better

Ibland händer det att man stöter på människor man bara inte funkar med. Lyckligtvis händer det inte speciellt ofta, men just nu känner jag mig helt inne i en sån soppa där man bara blir sur och irriterad av allt en person gör. Sånt slöseri med tid känner jag, hur man går och blir helt uppfylld med massa negativa känslor som man inte blir av med.. och man kan ju inte göra annat än att acceptera personen som den är. Men bääääh! Jag blir galen. Tur att jag inte behöver träffa honom igen på två veckor nu!! För efter föreläsningen idag behövde jag verkligen en paus!!

Nu är det hemtenta för hela slanten som gäller, och sen ska vi städa skumgummigropen med excalibatorerna ikväll. Kanske kan avreagera mig på lite skumgummikuddar ;-)


New body!

Dags att göra New body-beställningar! Kom igen nu, rensa ur stumplådan och fyll på med nya fräscha! It's for a good cause ;-)


Denna favvo finns i år även i vitt! 150 spänn- oslagbart!

Wake me up when September ends

summer has come and passed
the innocent can never last
wake me up when September ends

ring out the bells again
like we did when spring began
wake me up when September ends



shit pommes frites vad det börjar bli höst! Att det dessutom är måndag gör det inte lättare att pallra sig upp ur sängen på morgonen och åka till ännu en värdelös föreläsning (ojojoj.. jag kommer inte vara nådig på kursvärderingen den här gången! hela kursen har varit slöseri med tid säger jag!). Och jag har verkligen försökt, men nej. Vissa ska inte undervisa helt enkelt.

Konserten igår var jättebra, men tyvärr inte lika bra som den 2005. Då var det mer drag i hela arenan, nu satt vi på ganska dåliga platser och det kom aldrig riktigt igång runt oss (vi hoppade runt som galningar, men tjejen som satt bredvid mig klappade nog inte ens händerna en enda gång! trist!).



Och jag satt och väntade på den här låten hela kvällen men den kom aldrig. Inte coolt. Men som sagt, ändå riktigt riktigt bra!


LADDAR!

Bestämde mig för att gå upp samtidigt som Lasse så inte hela dagen bara försvinner... och så att jag hinner tagga extra mycket inför konserten ikväll!! Ska bli sjukt kul! Och skönt att det är i Stockholm! Sist det begav sig satt jag och min bror och körde ner till Göteborg... lite segt, men helt värt! Lätt bästa konserten jag varit på fram tills dess! 





Finns så många bra låtar... men den här kommer nog alltid att vara bäst:


Fast and the furious

Lasse och jag har försenat fredagsmys eftersom jag varit på baskurs hela kvällen. Kollar på Fast and the Furious. Redan innan första reklamavbrottet så känns det som att det kan vara den sämsta filmen jag någonsin sett. MEN jag ska ge den en chans eftersom så många gillar den. och det är ju faktiskt lite roligt att skratta åt de "coola" bilarna och de "snygga" tjejerna. Herregud. Tänk att man har levt på den tiden det var modernt att visa magen!!



Britney spears var experten på det modet! fy fan så fult... och kallt!

Bästa Lasse...

...har fixat senaste How I met your mother avsnittet!! Weeeiii! Gud vad jag saknar att ligga och sträckkolla på det nu när vi har sett klart på alla gamla avsnitt. Men nu blir det 20 minuters lycka! Bäst Lasse!!!

Bye bye naglar!

Idag var jag och tog bort min nagelförlänging... Buuuu! Men det funkar inte med cheerleadingen, så är det bara. Och helt ärligt så känns det ganska skönt, de är ju rätt opraktiska ibland. Och jag gillar ju cheerleading mer än jag gillar naglar så valet är lätt.

Men så här fina var de när de var alldeles nya:



Nu är de bara alldeles misshandlade, korta och sköra. Trååk. Vet inte riktigt om jag vågar måla på nån kul färg heller, de är så slitna att jag är rädd att lacket går in i nageln och dödar stackarn... fast det kanske inte ens är fysiskt möjligt? Jag säger då det, någon kemist är jag inte! Fick för mig att fråga Elin om något kemiskt på träningen idag, men det fick jag snabbt ångra då all ångest från högstadiets kemilektioner kom tillbaka... uuuusch!! Länge leve humanioria!! ;-)

Ett litet litet leende

Åh vad ett litet leende kan få en att må bra!! Nu är det bara att hålla tummarna :-)


Söndag

Idag har jag haft en riktigt mysig dag. Brunch med goda vänner, lite kvalitetstid med päronen, träning med Excaliburs och skrattfest med Vipers! (för det känns fel att kalla det träning när Vipers är i farten... låter för seriöst! men bra var vi!)

Imorrn väntar ny pluggvecka, känns som att jag har fullt upp i skolan fram till januari!! och då börjar en ny termin med C-uppsats... men snart är jag klar! :-D

...

Det här knäcker mig.

Titanic

Lasse och jag har just kollat klart på Titanic.. Har inte sett den på säkert 9 år (!!!) men gud vad bra den är!! Helt klart värd att se om, trots att den är så lång. Vi passade på att frosta av frysen samtidigt, förena nytta med nöje helt enkelt. Men åååååååh vilken fin kärlekshistoria! It's been too long!


Frillan



Sådär halvbra mobilbild, men vår kamera är tydligen fortfarande på fest sen i fredags...

Så att säga

Första skoldagen med nya frillan, fick höra att jag såg ut som Hayley från Paramore. Andra gången det händer faktiskt! Men sååå rödhårig är jag ju ändå inte??

 

Läraren på nya kursen låter som en gammal hackig skiva, så att säga. Ett helt berg med kurslitteratur ska jag ta mig igenom också.. men jag tror det bli kul!

Nu kom Lasse hem och vi ska mysa och äta av frallorna jag bakade idag! Weee!


RSS 2.0