Lily

Ahh har just upptäckt Lily Allens storhet. Grymmers!




Look inside, look inside your tiny mind
Then look a bit harder
'Cause we're so uninspired, so sick and tired
Of all the hatred you harbor

Do you, do you really enjoy
Living a life that's so hateful?
'Cause there's a hole where your soul should be
You're losing control a bit
And it's really distasteful

Usch idag är jag bara trött och utan energi... Men det kommer nog bli en kul dag! Först träning, sen hem til mamma och pappa och passa Uffe och sen ska jag åka vattenskoter med jobbet. Enligt chefen är det typ världens snabbaste vattenskoter också, som går i typ 100 km/h. Jag har åkt snöskoter i 80 km/h och trodde typ jag skulle dö! får väl se hur det går... tydligen kan göra någon inställning så att den "bara" går i 50 km/h... låter fortfarande farligt för en fegis som jag... haha!

MJ

Det är så jäkla tråkigt, vad hade popkulturen varit utan Michael Jackson? Jävligt annorlunda. Men samtidigt, helt sjukt vad denna stackars människa har fått utstå. Det har varit helt okej att häckla honom som ingen annan, folk glömde helt bort vilket kung han var, allt bra han har bidragit med. Trist! Men samtidigt kan man ju inte låta bli att undra om han inte fått någon slags sinnesfrid nu? Förhoppningsvis kommer folk minnas musiken mer än skvallret och tokigheterna. Tänkte att jag skulle lägga in nån schysst MJ-låt, men det går ju inte att välja ut en... fatta vad många bra låtar han gjort! Verkligen King of Pop. Säga vad man vill om resten liksom, men det går inte att förneka.


Jag är 20 och kan ibland bete mig medelålders, men det är fan värre att va medelålders och bete sig som 14

Dåligt med bloggande nu, av flera anledningar. Framförallt det fina vädret. Men även för att jag har ganska tråkigt på dagarna och inte har så mycket att skriva om. Och det lilla jag skulle kunna skriva om skulle bara handla om hur irriterande vissa människor i mitt liv är just nu, och det skulle ingen bli speciellt mycket gladare av. Så jag avvaktar tills jag har något skojigare att blogga om! Nu ska jag snart iväg och jobba och sen ikväll väntar en positivitetschock!! Jag ska träffa både Emi och Kickan och Elin SAMTIDIGT!! Och vi ska inte ens träna!! Så vem vet, bloggandet kanske kommer igång igen imorgon? Haha!

På riktigt alltsååå...

... jag vill ha de här jättejättemycket!! Gaaah! Varför var jag så sinnesförvirrad i New york att jag inte köpte dem?! Jag skulle ju kunna skicka efter dem men med tanke på att jag jobbade typ 10 timmar totalt i maj blir sommaren 2009 ingen kul historia, och fler par skor ryms helt enkelt inte i budgeten... och i ärlighetens namn har jag ju bara två fötter och hinner inte ha på mig alla skor jag redan har.. men ändå!! De är ju så fiiiina....

Lasse kan han

Tur att Lasse vet vad jag behöver när jag är ledsen. På med Twilight och nedstoppning under täcket i soffan och så är bekymren borta :-)

Bästa 1:



Bästa 2:


Midsommar 2009

Lasse och jag var på bröllopsfest igår- mycket trevligt! Och vilket bra sätt att fira midsommar! Men jag har insett att jag aldrig kommer kunna gifta mig själv, jag har inte psyket för att ta mig igenom en bröllopsdag utan att bryta ihop helt, haha! Börjar gråta för minsta lilla, allt är så vackert! Satt och bet mig i läppen under alla talen igår, och då känner jag inte ens brudparet så jättebra! Tänk om folk skulle hålla tal för mig och den jag gifter mig med? eller sjunger sånger? oj oj oj... gråtfest säger jag bara! Och jag misstänker att det inte skulle vara fin, värdig gråt utan fullskalig FULGRÅT, hulkningar och allt. Så nej, giftermål får åtminstone vänta lite för min del.. tänker att det kanske bli bättre med åren det där med gråtandet?

  
Världens bästa Lasse spexar loss vid bordet


Yes! Vi lyckades haffa brudgummen på en bild!



Nu ikväll har Lasse och jag ett Sagan om ringen-maraton. Vi har bullat upp med chips, morötter, gurka, dip och Marabou och vi har redan avverkat första delen och ska snart ta oss an del nummer två. Kan det bli bättre? neeeh!

bussy bussy

Det är verkligen inte lätt att få saker gjorda för mig! Antingen är jag för lat eller så kommer någon annat roligare emellan och så blir det inga nyttigheter gjorda. Idag skulle jag till exempel städa och rensa ur garderoben (eftersom jag fortfarande inte lyckats pressa in allt från New york i garderoben!). Meeen så kom jag på att jag har ett presentkort på massage som går ut på lördag, och eftersom det är midsommar i helgen så är ju stället stängt då= Emma MÅSTE gå på massage idag (kanske inte riktigt okej att se det som ett problem?). Så nu klockan tolv ska jag bli knådad och bankad på. Najs! Dock lite dum tid tycker jag, styckar liksom upp hela dagen! Men jag kanske får lite ny energi att komma ta tag i saker och ting. Yes! Bra plan!


Hangover

Bääääh när ska jag bli som folk igen?! Tvingar mig upp vid nio, men det känns som att klockan skulle vara typ 3 på natten. Jag har en ny respekt för jet-lag kan jag bara säga!

Idag har jag träffat världens sötaste Carro (eller en av världens sötaste... gud jag känner för många carros!). Tror inte jag har insett ännu hur tomt det kommer bli här i höst... Men vi har ju en hel sommar kvar, och det är ju inte så långt till stockholm heller! Mysigt att träffas för en snabbfika i alla fall :-)

Ikväll ska jag och älsklingslasse göra middagspremiär på Grön (VG's sommarpub). Lasse nämnde just någon om att det finns caesarsallad och trots att jag precis spenderat en vecka i caecarsalladens förlovade land började det kurra i magen på en gång!! så sjukt gott!! Får se om jag orkar pallra mig vidare till Snerikes sen (om jag får något sällskap?). Vore i och för sig ganska skönt att bara ligga hemma och dega framför fotbollen... vi får se hur kvällen artar sig helt enkelt!

träningsvärk!!

Det är helt otroligt hur man kan vara bort från träning en vecka och komma hem och träna en gång och få världens träningsvärk! Gud vad jag kommer förfalla i höst när jag slutar träna i detta tempo!
Nu har jag lagt upp mer bilder på Fejjan istället, orkar inte lägga upp både här och där. Nu ska jag dega lite i soffan, för jag har ju sommarlov!!!! That's right, JAG KLARADE EKONOMITENTAN!!! Så jäkla gött! Inget som helst plugg blir det i sommar!! Skönlitteratur, here I come!! :-D

Home sweet home

Är hemma igen efter en underbar vecka i New York! Vi har shoppat, ätit, shoppat, varit på sight-seeing, shoppat, gått, gått, gått och gått! Bästa jag gjort på länge, en riktig investering i mig själv. Ska försöka lägga upp lite mer bilder här sen, men nu måste jag verkligen ta tag i att packa upp väskorna (jaa, väskorna! Elin och jag hade med oss två fullproppade väskor VAR hem! plus handbagage). Har träning om typ tre timmar och sen kanske Lasses föräldrar kommer förbi ikväll så det är bara att sätta igång!

                 

Herrårå!

Nu drar vi! Ses om en vecka!


...

Jag gick ut igår i alla fall. Först till VG med Lasse där vi delade på en flaska bubbel. Fick även reda på att Katte vann kampen- äntlingen!! Sen drog jag vidare till Stocken där jag träffade klassen, bl a dessa sköna damer:




Jag såg ju glad ut iaf... grön, men glad :-)

fan jävla piss fan skit

Helskotta. Blä blä blä. Då återstår bara frågan: Sitta hemma och deppa eller damma av klackarna och dra ut och dränka sorgerna ikväll? Vädret talar för att stanna hemma.... men det vore kanske skönt att försvinna in i dimman ett par timmar? hmm...

Mitt sommarlov, vad jätteskönt mitt soooooommarlov ska bli!

Om en timme ungefär ska jag åka iväg till Ekonomikum och skriva min sista tenta för terminen. Och det känns faktiskt bra! Och det trots att det är matte som står på schemat. Var hemma hos mamma igår och gick igenom det sista, och jag hade faktiskt fattat allt innan Grey's anatomy började, så jag hann till och med kolla på det! trodde jag aldrig. Men så är min mamma en supermamma också, bäst bäst bäst!

Så idag får jag sommarlov! Helt fantastiskt!! Här är bara ett axplock av allt kul jag tänker ägna mig åt i sommar!

-Träna inför EM
-Tävla i två klasser på EM i cheerleading
-En vecka i New York
-Bröllop (inte mitt eget dock!)
-Coldplaykonsert
-Bli ett år äldre= KALAS!
-Hänga på VG's sommarpub- längtar redan!
-Åka till Bryggis med älsklingen och bara ligga och glassa på bryggan (samt vägra att åka vattenskidor för sjunde sommaren i rad)
-Fjällnora
-Vin på balkongen


Och kanske det bästa av allt... Berits jordgubbstårta! Ett riktigt måste! Får se om vi hinner imorgon bara, kan bli lite tight med träning och allt.. men jag håller tummarna! :-D

Maaaaaaaaaaaahh I can't wait!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag trotsa vädret och ta på mig en blommig kjol, för det här är det närmaste en skolavslutning jag kommer och då ska man banne mig ha kjol tycker jag! haha! Tjipp!


Sista kvarten öka takten!!!

Nu är det sista rycket inför tentan, imorgon smället det! Tyvärr har jag precis upptäckt ett för mig förbenat svårt avsnitt i boken som författarna så fint valt att lägga som sista kapitel. Jag fattar noll. Kul att man börjar läsa det avsnittet sista dagen före tentan, jättekul. De borde ha skrivit in små varnande meddelanden tidigare i boken om hur jävla svårt sista kapitlet är, så att man har vett nog att snabba på läsningen lite. Men jag ska inte låta det här sänka mig, jag har precis skrattat så jag gråtit och det var längesen, så nu ska jag leva på det en stund. Inte ens Prestationsmätning (ja ni hör ju hur jävla bajstråkigt och svårt det låter!) ska få mig på dåligt humör, no sir!!

IMORGON FÅR JAG SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!!

<3

Sitter och kollar på How I met your mother... Jag blir nästan lite mörkrädd av hur lika Lasse och jag är Marshall och Lily! Så söta!!! Som ett gammalt par i unga kroppar, haha! Gud jag måste verkligen köpa dvd-boxarna, så sjukt rolig serie!!



Älskar dig Lasseboll!

zzzzzzzz

Nu orkar jag inte mer. Tentan- BRING IT ON!!  Jag har ingen plugg-energi kvar. Jag har inofficiellt tagit sommarlov.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!

Jag säger inte mer än så!!!! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHH!!!!!




(Kan jag förresten få whatever Taylor Lautner går på? Beach 2009 närmar sig...!)

Mina stackars föräldrar!

Nu måste jag försöka bli lite vuxen tror jag! Idag har jag ringt min mamma 2 ggr och min pappa 2 ggr samt att jag mailat mamma. Och klockan är tjugo över två. När blev jag så här feg? Förr drog jag bara iväg, resten fick lösa sig när jag kom fram, så länge jag visste hur jag bar mig åt för att komma hem igen så var det lugnt. Men nu, nu måste allt kollas upp och fixas in i MINSTA DETALJ. Jag kanske helt enkelt har blommat ut som ett kontroll-freak? Hmm.. ska fundera lite närmare på det... Men nu ska jag nog gå och köpa glass. Tjipp!


RSS 2.0