bara en dag kvar..

Nu är det bara en dag kvar på den här arbetsveckan, ska bli sååå skönt att vara ledig på söndag! Det märks att jag inte gjort så mycket mer än att jobba den senaste tiden, när jag väl har övermannat uppförsbackarna på vägen hem ligger jag utsmetad som ett roadkill på soffan okapabel till att röra på mig på minst en och en halv timme. Sen börjar mina fötter återgå till fast form igen och jag klarar av att ta mig till kylskåpet där jag inte hittar någon mat, utan sträcker mig efter en macka och sen har jag en festmåltid. När jag nätt och jämt orkat äta min macka halvliggandes i soffan behöver jag minst en timmes vila för att återhämta mig från lägenhetspromenaden. Ibland undrar jag seriöst hur jag någonsin kommer kunna klara av att jobba heltid?
Idag var min startsträcka för att komma igång med kvällsaktiviteter extra lång. Klockan är nu fem i tio och jag har fortfarande inte kommit igång och städat som jag skulle göra innan jag skulle kolla på en film, som jag skulle göra innan jag skulle läsa minst tre kapitel i New moon som ajg skulle göra innan jag skulle sova minst nio timmar. Och nu är jag ju trött igen. Så frågan är vad jag ska hoppa över eftersom jag inte kommer hinna göra allt jag tänkte? Städa? Kolla på film? Läsa? Hmm..

Heja heja!

I helgen håller jag tummarna för Uppsala Frisbee som tävlar på Frisbee SM i Malmö! Heja Heja!!




myskväll!

Idag åkte jag hem till mamma och pappa efter jobbet, eftersom pappa äntligen var klar med fixandet av min lilla pärla till bil (egentligen mest "äntligen" för pappas skull, det blev ganska mycket mer jobb än han hade beräknat). Eftersom han varit så snäll och fixat till bilen och lagt 4 dagar av sin semester på det så snodde jag ihop en av hans absoluta favoriter innan jag åkte- mina brownies! Haha, han var så söt, trots att mamma hade fixat både förrätt och varmrätt och vi alla verkligen var proppmätta lyckades han ändå klämma i sig två stora brownies, och så frågade han mamma om han fick ta glass till också eftersom det var så gott när de fick det hemma hos mig en gång.

Efter maten kollade jag och mamma på Twilight (yes, jag börjar beta av listan på folk som ännu inte sett den och som inte klagar över att jag vill se den IGEN haha). Dessvärre bestämde Uffe sig för att göra ett "hattrick" under tiden vi såg på filmen- han kissade, bajsade och kräktes på golvet. Så det blev inte riktigt sådär magisk stämning som det ska vara när man ser Twilight. Mamma och jag kanske måste se den igen. Mamma vet bara inte om det än, haha!

Precis när filmen var slut kom Johan och Camilla och hämtade Uffe, så det var trevligt att träffa nästa hela familjen.

Nu måste jag hoppa ner i sängen för imorgon börjar jag extra tidigt på jobbet eftersom vi ska inventera. Bleh. Natti!

Partille Johnny

Har ni hört talas om Partille Johnny? Det är någon slags trend som startats av nån kille som heter Johnny och kommer från Partille. Typ den manliga versionen av en fjortistjej! Istället för en halv flaska foundation och spindelbensmascara är Patrille Johnnys bästa vänner brun utan sol, hårgele i mängder och hårsnoddar runt benen. Och då snackar vi inte en snodd för att hålla upp byxorna som var så vanligt för några år sedan, neeej, de här lirarna har 5-10 snoddar på varje ben!! Det ser verkligen inte klokt ut! Men jag kan med stor belåtenhet meddela att denna trend inte verkar ha nått östkusten ännu. Jag träffar ju ändå ganska många killar i den här åldern på jobbet, och jag hade aldrig sett något liknande innan jag såg bilder på spektaklet på nätet imorse. Jag hoppar innerligt att detta är en trend Göteborgarna får ha ifred...








Är det sånt här som händer när det blir inne med slitna jeans? Finns det inga gränser då? Inga hämningar??

Svängigt!

De här låtarna får mig att må bra just nu! Speciellt den sista!



 

Underbart bra!! Om någon har dem som mp3 får ni gärna skicka! pretty please *wink wink*

Imorgon ska jag jobba med högsta hönset (tuppen? är verkligen killar höns? borde ju vara tuppar?) hela dagen. Vilket i princip innebär att jag kommer jobba själv åtminstone halva dagen, men.. äh... lugnast så! ;-) Nu ska jag kolla på Kill bill 1 och 2. Underbart!!

saknar

Åh vad jag saknar tiden före i-pred!! Öronen slits ut helt med gamla skivor på jobbet, och jag har massa bra musik på spotify, men det går ju inte att bränna... Trååk trååk. Blir ju så mycket roligare att jobba när man har lite bra musik att lyssna på liksom! Om det är någon som är duktig och köper musik eller bara har kommit över det ändå så blir jag miiiicket glad om ni vill dela med er :-D

Annars har det varit en bra dag, förutom en riktig idiot till kund som var tvungen att häva ur sig en riktigt idiotisk kommentar. Min chef som stod bredvid sa att jag inte skulle ta åt mig, men det gör man ju. Inte så lätt att påverka hur gammal man ser ut liksom. Men men! Bara så alla vet, jag ÄR 23 år, och ja, jag kanske ser lite ung ut nu, men det blir desto trevligare för mig i framtiden, hoho!


Gammal nog att dricka Appletini på Applebee's i the big apple

En dag på Ultuna

Idag var Lasse och jag på Ultuna en sväng. Lasse tränade inför frisbeegolf-SM nästa helg medan jag mest tittade på och dokumenterade det hela.



Lasse var helnöjd att han fick med mig ut på golfbanan



Jag fick vara caddie en stund









Efter ett tag fick Lasse stans äckligaste fripassagerare på tröjan!! observera det knallblåa hornet i pannan! uuuh!



Så här mysigt tyckte vi att det var med äckliga sniglar...



Desto mysigare var det med träden som var fullproppade med körsbär!




Jag försökte mig också på några kast


Nu har jag det!!!



Alltså Ola... Herregud! Som Mojje, fast på engelska. Samma frisyr och allt! Det här är riktigt pinsamt. Hur gammal är killen?

Har ni hört den här?

< br>

Har ni hört den här låten någon gång? Det har jag. Ungefär en biljon gånger, och det bara idag! Framförd på dragspel dessutom! Från det att jag kom till jobbet kl 12 och fram till klockan halv sex satt en tjej utanför butiken och spelade den här låten om och om och om igen. Samma låt. Hela dagen, timme efter timme. På dragspel. Jag tror inte riktigt att det fanns någon början eller slut, det bara gick i ett, samma slinga hela tiden. Hon kanske hade glömt noterna hemma och hoppades komma fram till slutet om hon bara spelade på?

Peter och jag var tvugna att köpa glass påeftermiddagen så att vi skulle hålla oss snälla och inte göra dragspelsmos. Vette katten om det räcker med glass om hon sitter där imorgon igen.

Emii!

haha fick just ett klockrent sms från Emilie, som svar på att jag kommer leva fattig som en kyrkråtta i en månad till eftersom vi precis betalat vår resa (yes den blir av i alla fall, hurra!):

"Ja, men det är smällar man får ta.. Se det som en cheertävling, man får massa blåmärken på tävlingsmattan, men man får ha en fin rosett och vara sminkad!"


Norrlands guld?

Igår på jobbet frågade en blind dam från Kiruna om jag kom ifrån Norrland. Sen bjöd hon på godis för att jag lät så mysig. Först tog jag det som en komplimang, men nu när jag skriver ner det inser jag att jag fortfarande efter nästan 23 år på jorden inte lärt mig att inte ta emot godis från okända vuxna. Hmmm...

full hedge?

Något (mitt schema) säger mig att jag kommer att ha häcken full av skolarbete i november! Tre PM OCH en hemtenta på en månad!! Pedagogiska institutionen on dope! Men jag kommer ju lära mig mycket i alla fall, och det ska bli riktigt kul. Inte långt kvar i skolan nu! Efter den här sommaren börjar jag verkligen se fram emot att komma ut och jobba och få (riktig) lön! haha!

Back in business?

Ja kanske... får väl se hur lång tid det tar innan folk hittar tillbaka. Har bara känt att jag behövde lite tid för mig själv. Men nu är jag tillbaka om någon fortfarande är intresserad :-)

jag försöker men.. ååh

Har bestämt mig för att försöka skriva mer positiva saker här, men visst får man vara besviken när man just blev snuvad på en veckas solsemester? Jag gick ju till och med in och testbokade igår.. och jag gick upp extra tidigt idag för att boka, men nej. Det var någon annan som tänkte samma sak som jag, och som hann före. Grattis får man väl säga. Men ååh- besvikelsen!!

mums mums

Ikväll ska jag och min mums mums äta middag tillsammans för första gången sedan... ja när var det egentligen? Lördags? Men då var Lasses pappa här. Fredags? Då var vi hos mina föräldrar. Torsdags? har inget minne av att jag åt i torsdags... hmm... Mysigt som sjutton ska det bli i alla fall! :-D

kom så ska vi leva...

Jag kom just på en sak jag vill ha, kanske vill jag ha det mest av allt i hela världen. Jag vill ha ett okomplicerat liv. Jag har nog en förmåga att alltid se mitt liv som mer kompicerat än det är, men det är så jag är helt enkelt. Vill inte stöta mig med någon, så då går jag och håller allt inombords och får ta alla smällar själv när det inte blir som jag tänkt mig. Jag avstår hellre saker jag vill göra ifall det finns risk att någon annan har något emot det osv.

Men jag vill ha ett okomplicerat liv. Ett liv där man kan göra vad man känner för utan att vara rädd att folk blir ledsna. Ett liv där man har råd att åka på spontansemester. Ett liv där man vaknar upp och har nytvättat, fönat och plattångat hår på morgonen. Ett liv där man trivs med sitt jobb. Ett liv där man trivs med sig själv. Ett liv där man inte tar åt sig så sjukt mycket av folks kommentarer om en. Ett liv man lever iställer för att bara vara lunka på. Det vore nåt det!

Me, Myself and I

Lasse spelar Magic med sina kompisar ikväll och kommer inte hem förrän sent, så efter jobbet gick jag till ICA och köpte hem en påse chips och lite Brie (<-- vuxenpoäng!!). Ska bara slappa ikväll och ta hand om mig själv. Känner att jag behöver en sån kväll. Ska bli rikigt skönt!


FUCK YOU!!

Det finns två ställen jag aldrig i hela mitt liv kommer gå till frivilligt. De är People och Platina. Fan ta dem och må de brinna i helvetet. Jag skiter i vem som läser detta, men de har den mest inkompententa personal jag någonsin stött på i hela mitt liv. Det kanske finns någon anledning till att jag skall arbeta med personalfrågor i mitt framtida liv? Detta är en av mina mörkare sidor, och det finns en risk att jag kommer tycka att jag var hård när jag skrev detta imorgon. Men aldrig i hela mitt liv har en människa fått mig att känna mig så jävla äcklig i hela mitt liv.  Och vad hade jag gjort honom?  ja det kan man  ju fråga sig. Han kanske är deprimerad, hatar sitt jobb och behöver rehabilitering. jag skulle kunna rekommendera flera olika behandlingar. Just nu skulle jag lika gärna kunna försvinna från jordklotet utan att någon skulle sakna mig speciellt mycket. Jag kanske slår slag i saken, det skulle ju inte vara alltför oväntat. Eller?

Lasse är fan bäst i alla fall, han är väl den enda som skulle sakna mig, den enda som står ut med mig i längden.

FY FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!

Är på förfest och folk tycker att den här låten är bra:


jag dör inombords. Detta är världes sämsta låt och folk fattar inte.  Det är  mitt kall i livet att få folk att förstå hur dålig den är!!!!

undrar...

Undrar om man skulle gå och köpa sig en trisslott? För det här med ekonomin på sommaren är ju helt förjävligt när man är student. Och jag har inte rest klart för i sommar. Och jag har hittat den perfekta resan. Och jag är bitter att jag inte har råd.




mår bra!

Lasse fick mig just att inse hur bra jag mår när jag inte tränar. Fett bra!!

VA GÖRDÖ!?

Idag har jag legat parkerad i soffan på balkongen HELA dagen och läst Twilight. Hann väl med halva boken ungefär. Hon är en jäkel på att skriva böcker den där Stephenie Meyer. Jag insåg nämligen nu att jag inte ätit varken frukost eller lunch idag. Jag har helt enkelt inte känt någon hunger under tiden jag läst. Och det är för dem som känner mig något mycket ovanligt (jag är ju hungrig typ jämt, och även om jag inte är hungrig så hittar jag alltid på någon anledning att äta ändå). Så jag kanske har kommit på någon ny grej här? Twilight-dieten? hmm.. aja nu ska vi hem till gamlis och bli gödda i alla fall, tur att man har en mamma som håller koll på en när man glömmer bort sånna viktiga saker som att äta.

tjingeling!

jobbe

Nu ska jag åka iväg och jobba, men det gör inte så mycket, för på lunchen har jag en date med Bella och Edward! Yes Sir, jag har börjat om från början med Twilightserien. Stackars Lasse! ;-)

Idag fyller Sofia 23 år! Hurra hurra hurra hurra!
 


Nu är det bara jag kvar! Sen får vi komma in på Flustret! Hahahaha!

Tack Sverige!!

När jag kollade kurslitteraturlistan inför hösten häromdagen trodde jag att jag skulle bli en ovanligt fattig student med tanke på pedagogiska institutionens överdrivet långa boklistor... men tjiii fick jag! Jag har nu på morgonen lyckats reservera 14 av 18 titlar på biblioteket! Hurraaaa!! Och av de övriga fyra st var det endast en som var en bok, de andra var artiklar man kan ladda ner på nätet. Gratis är gott! Tack till mig själv och alla andra skattebetalare, det gjorde vi bra!! :-)

Joshua Radin

 

Pappiiii!

Min pappa är världens bästa pappa! Nu har han lyckats laga min älskade plattång i alla fall! jag fattar verkligen inte hur han bär sig åt, men han är typ "mannen som talar med elektroniska apparater". Wiii ska nog åka och hämta den på en gång! tjoho!

Kommer du ihåg den här Sofia?



Haha helt otroligt vad man kan hitta på youtube! Eftersom vi spelade in en musikvideo i söndags kom jag att tänka på att jag faktiskt varit med på en sådan inspelning tidigare. Vi var där i säkert 10 timmar, och resultatet? Vi syns ingenting! hahaha! Men det var kul ändå :-) Men jag lovar att jag och Sofia är där i bakgrunden någonstans!

Idag ska jag försöka att bara ta det lugnt, och laga smarrig lasagne tills Lasse kommer hem- vilken duktig hemmafru jag skulle bli! haha!

Hurra hurra hurra hurraaaaaaaaa!!

Idag fyller världens bästa Iilin 23 år!! sjukt gammal! tur att jag bara är 22 år och 11 månader, inte alls i närheten lika gammalt! Phew! ;-)







 

R.I.P Plattis

Det är sant. Nu är den död. Min fina, kära, älskade plattång har vandrat över till plattångshimlen. Pappa dödförklarade den idag, det fanns inget att göra :-(

Om någon snäll själ känner för att ge mig en ny i födelsedagspresent (låter helt otroligt att jag ska vara utan plattis i över en MÅNAD till... MINST!) så vill jag gärna ha en sån här:



699 kr på Teknikmagasinet

Tills jag har råd att köpa en ny blir det uppsatt hår för Emma. FY faaaaaaaaan! Jag som slutat träna å allt! Jag trodde mina hästsvansdagar var över :-(

Love


Blå, blå är kärleken... till cheerleading!

Jag trodde jag hade slutat med cheerleading? Tydligen inte! Imorgon är det jag som stiger upp tidigt för att vara med på en musikvideoinspelning tillsammans med tre härliga tjejer från Black Hawks. Vi ska stunta lite och tydligen tugga tuggummi? haha får väl köpa lite hubbabubba eller nåt ;-) Ska bli kul i alla fall, jag måste passa på att bygga allt jag kan medan jag fortfarande får erbjudanden!


BLUE, black and white, BLUE, black and white, BLUE, black and white, YEAH!

All over you



Fortfarande så bra!! Krävs mycket självbehärskning för att kunna stå still när den här spelas på jobbet vill jag lova! Idag har jag för övrigt köpt Iilins födelsedagspresent samt utgett mig för att vara 16 år gammal för att undkomma en närgången greenpeace-aktivist. Han var bara för läskig alltså! Ställde sig och blockerade vägen helt för mig trots att jag var på väg in i en butik och gav sig verkligen inte! han skällde nästan ut mig när jag vänligt men bestämt sa "nej tack" så jag fick dra till med en liten vit lögn. Pinsamt att han gick på det dock. Det var liksom sju år sedan jag var 16 år... när jag insåg det själv blev jag lite paff. Vart tog alla de åren vägen? Och kanske ännu värre, ser jag ut som att jag är 16 år? Yikes!

Trååk

Spöregn i stan innebär att folk inte vill shoppa, vilket innebär att jag inte har något att göra på jobbet annat än att lyssna på musik typ. Det här är en av dagens bästa!


080709

Har bara jobbat två dagar och jag är ändå helt slut. Hur ska jag orka med hela sommaren kan man undra? Jag överlever nog, men det är ju inte utan att man börjar dagdrömma sig bort till en solstol någonstans vid medelhavet, och känner en stark längtan tillbaka till New York... tänk att promenera omkring i Central Park en skön sommardag... ååhh... vill tillbaka nuuuu!

Har för övrigt sånna cravings efter socker att jag klättrar på väggarna! Satt och kollade på Leila bakar och blev inspirerad, drog igång ugnen och kavlade upp ärmarna men... inget vaniljsocker. Nehepp. Så inga kakor heller! kanske poppar lite popcorn sen, men det är egentligen inte det jag är sugen på..  Elin lärde mig det nya tankesättet "Är det värt kalorierna?" och det vette fan om det är värt det alltså... äsch äsch äsch!

Nu sitter jag och kollar på National Treasure, en oväntat bra film faktiskt! Brukar inte vara något större fan av Nicolas Cage, men de här filmerna är faktiskt spännande och man ska definitivt ge dem en chans!

nej om jag skulle ta och poppa lite popcorn då...


Jag skulle göra ganska mycket för en kaka just nu...

Vi är svenska fans allihopa!



Glöm för guds skull inte att kolla på Viasat sport kl 19-21 ikväll!!!

EM

Karriären avslutades med flaggan i topp!! Black Hawks är fjärde bästa coed laget i Europa!! Och VIPERS är fjärde bästa all female group stunt laget i EUROPA!!!! Jag är så glad och SÅ stolt!!!

Och grattis till Apaches som tog EM-brons!! helt fantastiskt! Är så stolt över dig Elin!!!

Snart bär det av!

Om några timmar sätter vi oss i bilen och tuffar iväg mot Nyköping och EM i cheerleading!! Imorgon är det dags för tävling! Det går att se tävlingen live på nätet om man inte har möjlighet att ta sig dit för att kolla. Jag tävlar med Vipers ca 15.50 och med Black Hawks ca 18.00.


HEJA SVERIGE!!!!!


Jag är så trött

Svårt att beskriva hur trött jag är just nu. Och då menar jag inte att jag är trött som i trött just för stunden, eller trött för att vi har tränat varje dag sedan i fredags, och ganska många dagar innan dess också, utan jag menar mer att jag är trött för en hel cheersäsong. En sjukt lång cheersäsong. En elva månader lång cheersäsong! Sjukt, jag trodde inte själv att vi hållt på så länge, men det har vi tydligen! Och då räknar jag inte ens med sommarträningarna vi hade förra sommaren. Så nu är jag bara helt ofattbart trött helt enkelt. Men ikväll ska jag åka på min sista träning med Black Hawks någonsin! Min sista träning som del av, och som lagkapten för Uppsala Spirits Black Hawks Sr Coed. Den sista originalhöken kastar in handduken. Känns lite konstigt. Just nu är man bara för trött och för inställd på EM på lördag för att vara ledsen, men det kommer säkert kännas om en vecka eller så. Men nästa år hägrar nya äventyr med nästa generation, och då har jag nog hunnit återhämta krafterna! Spännande!

En cheerkarriär i bilder...


Uppsala 86:ers våren 2005 

Almtuna Is 2005

  
Uppsala Spirits Seniorlag 2006



2006 


Första DM-guldet, 2006

 
Första trevåningen, 2006 eller 2007 skulle jag tro

 
DM-guld 2007 


Vi uppträdde i Globen 2007

 
Några Sallénmatcher blev det ju...

DM 2008


Black Hawks med sina DM-guldmedaljer 2008


Man har fått utstå mycket under åren, ibland har man varit rädd på riktigt...



Black Hawks, DM-guld 2009

  
Black Hawks SM-silver 2009


SM-silver i groupstunt 2009, antagligen det största i min cheerkarriär!!

  
Vipers på prisutdelningen SM 2009


Mycket tårar, svett och smärta, men framförallt mycket skratt... 


.. och många nya underbara vänner! 


Tävlingar genom åren:
DM 2006- GULD
SM 2006- BRONS
DM 2007- GULD
SM 2007- GULD
DM 2008- GULD
SM 2008- SILVER
DM 2009- GULD SR coed, GULD Groupstunt All female
SM 2009- SILVER SR coed, SILVER Groupstunt All female

EM 2009- På lördag vet vi!!

RSS 2.0