Snipp snapp snut...

Igår läste jag ut Breaking Dawn, så nu är det slut på Twilight-sagan för min del, även om jag har lite kvar i Midnight Sun men det är ju inget nytt liksom. Gillade inte riktigt boken i mitten (Jacob's del) men den tog sig på slutet och får därmed helt klart godkänt!! Och det bästa av allt... ÖRNEN HAR LANDAT!!! Idag landade Twilight-dvdn i min brevlåda!! Yes box, cdon.com är ta mig tusan bäst! Om man förhandsbokar får man alltid filmen en dag före releasedatumet. Kalas, kalas, ikväll blir det filmmys!!

En annan rolig grej som hände idag var att jag insåg att jag inte är så hopplös på sociologi som jag trott, kom ihåg massa saker som det pratades om idag. Ytterligare en rolig grej är att vi kom längre än vi räknat med på kortare tid än vi räknat med när vi jobbade med seminarieuppgiften idag. Hej lediga eftermiddag!!

För övrigt drömde jag att jag tatuerade in en stor grön groda över HELA magen i natt, och dessutom ett monster på benet. Vilken jäkla mardröm!!!



Ungefär så här såg grodjävlen ut!! Sjukt verklig dröm.. usch!

OK I'm a cheerleader now!

You think you've got it right,
and I think you've got it wrong

Nu ska jag ta på mig min tävlingsdräkt och åka till skolan, och så ska jag vara bitchig också, för det är vi ju. Precis som på film.

Det är sorgligt!!!




Jag är snäll, och det är alla andra cheerleaders jag känner också! Så, nu har jag fått det ur mitt system, nu är det nya tag mot en ny underbar dag!

Moi je joue

Åh jag blir så glad av den här reklamen!! Ska nog börja använda parfymen även på sommaren, tidigare har jag mest haft den på vintern, men när man ser den här reklamen blir man ju sjukt inspirerad! Härliga vår, härliga Dior!


Cheerleading

Det är nog svårt för folk som inte håller på med cheerleading att förstå varför jag måste gå tidigare från fester (om jag ens hinner gå dit från början) för att åka på träning en fredagkväll. Varför jag måste ringa min tränare och fråga om det är okej att jag stannar och äter middag, och sen måste acceptera att få ett nej. Det är nog svårt att förstå varför man står ut med att träna 18.30-21 (minst) varje fredagkväll.

Fick frågan om jag tröttnat idag. Problemet är bara att det är en sån himla berg och dalbana! Tyvärr är det ofta förbannat kämpigt och driver en till vansinne och man hatar det! Men så ibland har man sånna träningar som Black Hawks hade ikväll... och då finns inget bättre och den känslan är beroendeframkallande!!

Ikväll gav ni allt, mina fina fina hökar!! Att se er kämpaglöd var allt som behövdes för att få mig att vilja bli bättre, att vilja kämpa tillsammans med er igen- att vilja ge ALLT! Så jag skuttade hemoch sitter och flinar stort bara jag tänker tillbaka på träningen.

Hökar!
När vi är bra, är vi bra. När vi är som vi var ikväll, är vi oslagbara!


Breaking Dawn

Carro berättade att hennes mamma hade förbjudit henne att läsa Twilightböckerna i höstas eftersom hon inte skötte skolan under tiden. Undrar om jag borde ringa mamma och tala om vad jag håller på med? Så att hon kan skälla på mig för att jag låter Twilight-serien gå ut över mitt pluggande... Hmm.. men nu har jag ju inte så mycket kvar, så då borde det ju egentligen vara effektivast att jag läser klart så att jag kan koncentrera mig helhjärtat på plugget sen? Ja så får det bli!! :-D

(Se vad snyggt jag får det att låta som att jag kommer ha all tid i världen att plugga så fort jag läst klart... utan att ta med i beräkningen att dvd:n släpps på onsdag och att jag kommer sitta klistrad all ledig tid!)


Nami nami

Gott folk!! I helgen kostar lösviktsgodiset 39 kr/kg på Willy's!!




trött, tröttare... tröttnat?

Every thought in my head says "No",
But I can't let go

Det känns fan som en drog ibland... Är det verkligen värt att lägga så mycket tid? Jag tror jag har fått nog faktiskt.


Nedräkning

Idag är det:

9 dagar kvar till Twilight släpps på DVD
10 dagar kvar till Valborg
13 dagar kvar till våruppvisningen (grrrr)

32 dagar kvar till SM med black hawks
33 dagar kvar till SM med Vipers
34 dagar kvar till jag inte är cheerleader längre
45 dagar kvar till FEK-tentan (Gode gud låt mig klara den så att jag aldrig mer behöver pluga FEK)

20 min kvar tills föreläsningen börjar.. dags att sätta fart!

Varför ringer du aldrig mig längre?? hahahaha

Visst blev det helkväll igår! Men grymt skoj som vanligt när man är ute med jobbet. Började med riktigt god mat och vin (och rosa bubbel) på Biztron, innan vi fick åka limousine till BJ. Där blev det mer bubbel, enligt Sigge FÖR mycket för moi? Haha, usch men vaskamangöra? Nån kille från Parlamentet (han som är kompis med Björn Gustavson) undrade varför jag aldrig ringer honom längre, haha! Känner på mig att han drev rätt rejält med mig, men den bjuder jag på! När klockan var kvart i tre var det bara jag och chefen som var tappra och stabila nog att promenera bort till Max för lite välbehövligt fyllekäk, naam naam naam. Som tur är har jag haffat ett riktigt kap, älsklingslasse kom nämligen och hämtade mig halv fyra och körde hem mig tryggt och säkert. Gulle!!

Har klarat av ett av dagens träningspass, och snart är det dags att åka iväg på nästa. Kan väl erkänna att jag är lite seg i benen (och huvudet) idag av någon anledning... haha! Men innan jag ska åka hinner jag läsa lite till i Breaking Dawn. Känns lite vemodigt att bara ha 750 sidor kvar med Bella och Edward... Jag får försöka dra ut lite på det, men jag vet ju själv att det är typ omöjligt att sluta läsa så vi får väl se hur det går!

Tanke

Ingen är så hård mot mig som jag är, och jag är fett elak. Borde försöka vara snällare mot mig själv..

Modevisning ikväll

Ikväll ska mitt jobb och några andra butiker ha modevisning på BJ. Lite tråkigt att jag inte jobbade något när modellerna kom in och prövande ut sina ingångar, brukar vara grymt kul att plocka ihop vad de ska ha på sig. Men det ska bli jättespännande att se vad mina duktiga kollegor hittat på! Innan vi drar till BJ vid 22-tiden ska vi gå ut och äta tillsammans, det luktar helkväll. Undrar om jag pallar med mina nya älsklingsskor (finns på bild i tidigare inlägg)? Nej, jag ska nog ta och rota igenom garderoben efter något att sätta på mig, men det lutar åt denna sötsak:



Inte okej alltså!

På senaste tiden har jag fått ta emot en del konstiga samtal på konstiga tider (typ efter halv elva på kvällen) från folk jag inte känner och som inte verkar vilja något speciellt. För en halvtimme sen ringde "Adam från Celsius" till mig. Han hade fått mitt nummer från någon som han inte ville tala om för mig vem det var. När jag frågade igen vem det var som lämnat ut mitt nummer fick jag svaret "någon random snubbe". Har ingen aning om ifall jag känner denna snubbe eller ej, men det är ju knappast troligt. Vad jag vet känner jag ingen som inte vet att jag haft pojkvän de senaste 6 åren, och att vi dessutom bor tillsammans. Så jag tacka ödmjukast för visat intresse, men jag är inte intresserad.

Och till mina vänner; om någon frågar efter mitt nummer vore jag tacksam om ni frågade mig först innan ni lämnar ut det. Jag är redan paxad! ;-)

Come to mama!!



Beställningen kirrad, nu är det bara att vänta...

Ursäkta röran- Vi river stället!

Efter skolan idag behövde jag lite positiv förstärkning, så Lasse och jag åkte till IKEA med hopp om att fynda massor i gamla varuhuset när de sålde ut allt med 60% rabatt. Tyvärr var det ganska rensat, men vi fick med oss ett ljus och tre diskbortar- alltid nåt!
 


Nu ikväll har jag varit hos päronen för att hämta försäkringspappren till min cykel, och så att pappa fick leka lite med min dator medan mamma och jag åt laxmacka och kollade på Grey's. Helkväll!! :-D

Prima hemmafru...

..det skulle jag bli! Nu har jag bakat klart muffins-mutan och när jag ändå höll på slängde jag ihop en ny sats musli, så förhoppningsvis kommer jag igång med frukostätandet igen. Gott gott gott!


Snyggaste disken i stan?? I like to think so, haha!

FEK of hell and death

Företagsekonomin kan mycket väl vara den kurs som gör att jag inte tar ut min personalvetarexamen. Det går helt enkelt mot min natur att "sitta hemma och räkna på egen hand" som vår lärare så hurtigt predikar. Dessutom är jag helt värdelös på det.

Nu ska jag baka snuskigt goda chokladmuffins som muta så att mina kära vänner inte kickar ut mig ur seminariegruppen. Tjiiing!

En annan dag

Storhelg som det är så har jag jobbat idag. Tråkigt nog hade några jävla nötter gjort inbrott TVÅ GÅNGER i natt! Och det enda de fick med sig var en skinnjacka, fullproppad med larm så en normal människa skulle aldrig använda den. Man undrar ju om de verkligen tycker att det är värt det?

För övrigt har det varit en ganska trevlig dag på jobbet, kändes nästa lite som att vara på semester eftersom varannan kund pratade engelska (påsksemester i Sverige?). En märklig man lyckades med att förolämpa mig två gånger, men vaskamangöra? haha!

Mannen (på knagglig engelska efter en lång diskusion om varför vi inte hade t-shirtar i hans storlek):

Is it April 13?

Jag (trött och på väg att ge upp att kunna ge god service till denne osamarbetsvillige man):

Oh, I'm sorry, I don't know actually..

Mannen (nu upprörd):

YOU DON'T KNOW WHAT DATE IT IS?!?! How can you not know?

Jag (som ledsnat på hans påhopp):

 Well, neither do you....

Senare kommer han in och vill lägga undan lite kläder och är mycket noga med att jag skriver upp hans namn på dem. När jag står och försöker lista ut hur hans ovanliga namn stavas utbrister han: 

"You're a student! WHAT HAPPENED TO YOU??!"

Jaa.. vad svarar man på det liksom? 

För övrigt har kunderna varit snälla och glada, och jag har gått och shakeat till min nya spellista. Det är något speciellt med ljudanläggningen på jobbet... den får typ alla bra låtar att låta ÄNNU bättre! Wiihooo!

Om någon timme dyker mina favvotjejer i Vipers upp här hemma- Lyllo mig!! :-D


Gran Torino

Lasse och jag har just sett en jättebra film, Gran Torino! Livet, döden och en gammal bil. Clint Eastwood kan sina grejer alltså! Kan verkligen rekommendera den :-)


Yeeeeeeeeeees!!

Jag klarade min Arbetsrättstenta, vilket betyder att: 

1. Jag slipper ta fram böckerna och hetsplugga fram till den 25:e

2. Jag kommer kunna få MAX en omtenta att skriva i sommar



Hurra!!

Terassen

Elin kom över igår kväll och vi delade på en flaska bubbel innan vi bestämde oss för att åka ner till Terassen. Mycket trevligt!!  :-D  Vi kom bland annat fram till att om vi var med i How I met your mother skulle jag vara Lily, Lasse Marshall och Elin Ted! Fast ett tag var jag Ted... tills vi kom på att jag såklart var Lily... Haha ANYWAYS, blev även attackerad av en stammis från jobbet som undrade om vi inte kramades längre då jag bara sa hej när vi gick förbi varandra. Alltså... kramades vi någonsin?? Ibland är det ganska painigt när folk känner igen en från jobbet och tror att man är kompisar.. man vill ju liksom inte vara otrevlig så det drabbar butiken, men samtidigt vill jag ju inte tänka på jobbet när jag är ute heller!
Jag fick även uppleva hur det är att vara av rätt längd när man befinner sig i en bar. Jag hade mina nya älsklingar på mig och fick en uppenbarelse när vi stod vid bardisken och jag inte behövde häva mig upp på armarna för att kunna prata med bartendern- jag nådde över kanten ändå! Hurra! haha, det var ett riktigt uppvaknande, vad lätt folk över 1,70 har det när de går ut!




Jag, Lasse och Elin



Mina nya älsklingar!!

Underbara dag!!

Åh, idag har jag haft den bästa dagen på länge!! Vaknade ganska tidigt och gick upp och hämtade datorn innan jag kröp ner i sängen igen och läste  Midnight Sun ett par timmar. När Lasse hade vaknat satte vi igång att städa och göra vårdfint i lägenheten, vilket var välbehövligt! Vi har till exempel putsat fönstren för första gången sedan Lasse flyttade in för två år sen, haha! Så nu ser man faktiskt ut genom dem- härligt!!
Efter lunch åkte Lasse och kastade lite frisbee, men innan hann han släppa av mig på stan så att jag kunde gå och lägga vantarna på Eclipse!! Köpte dessutom en jättesöt klänning och ett linne på Gina Tricot (kommer bli perfekt till modevisningen nästa vecka) och ett par snygga gladiatorsandaler på H&M. Ahh älska vårkläder!! Gick förbi jobbet en snabbis och fick ett fullproppat påskägg av min snälla chef! Snacka om att han skämmer bort oss! :-) Sen satte jag mig vid ån och började läsa i min nya bok, innan jag tog en promenad hem i det UNDERBARA vädret!
Eftersom jag är vimmsigheten personifierad hade jag naturligtvis glömt mina nycklar så när jag kom hem kunde jag inte komma in. Men det var en bra ursäkt för att sätta mig en stund i solen och fortsätta läsa tills Lasse kom hem.
Nu på kvällen har vi grillat för första gången för i år, och ingen grillning utan TZATZIKIIIIIII!!!!!! Så sjukt gott!! Om en stund börjar Robinson, och jag ska nog ta mig ett glas vin för att fira hur bra dagen varit! 

 

He's just not that into you

Igår kände jag att det var dags för mig att klättra ur min twilightbunker och återgå till civilisationen, så jag drog med mig Elin på bio. Vi såg He's just not that into you, en trevlig liten historia. Utan att säga för mycket så tyckte vi synd om de två pojkvännerna som fanns i salongen när filmen började... men när filmen var slut kändes det som att det var vi tjejer som fick gå ut med svansen mellan benen! Hihihi mycket lustigt!

http://www.youtube.com/watch?v=I7C6ym5gf5s

meee

vad heter du? - Emma
vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? - inget, Emma var planerat sedan länge
var bor du? - uppsala
hur lång är du? - 1,63
vilken ögonfärg har du? - brun
vilken hårfärg har du? - jaa du... ljusbrunt??

Kläder:

vad använder du just nu för jacka? - skinnjacka
vad använder du just nu för skor? - fejk keds, vita eller marinblå
vad har du för jeansstorlek? - 26... fast jag funderar på att bojkotta jeans efter den underbara uppfinningen jeansleggings! woho!
vad har du för skostorlek? - 38
vad har du för tröjstorlek? - XS-S


Senaste person som:

sov i din säng? - Lasse
du prata med? - Lasse
du gick på stan med? - kommer faktiskt inte ihåg.. jag går oftast själv, det är tidseffektivast
du kramade? - Lasse
såg dig gråta? - säkert Lasse
bråkade med dig? - Kanal 5 igår... SKANDAL ATT VISA HOCKEY ISTÄLLET FÖR GREY'S!!
du sa jag älskar dig till? - Lasse
skickade ett e-mail till dig? - Pappiii (och då menar jag MIN pappa, inte Anders Terning)

Har du någonsin:

sagt; jag älskar dig och menat de? - ja
bråkat med ditt husdjur? - ja, fast mest av kärlek... hon förstår inte alltid sitt eget bästa (att gosa med mig såklart)
drömt ngt galet och så har de hänt nästa dag? - usch, alltför ofta!


Stuff:

låt som ofta fastnar på ditt huvud? - mamamamama papapapapapa.. POKERFACE! haha! Och Single Ladies!!
vill du gifta dig? - ja det tror jag
vill du ha barn? - haha yes! Här ska det ploppas ut en drös cheerleaders! Inte ett helt lag dock!


Extra stuff:

tar du droger? - nej
vad är du mest rädd för? - att någon nära ska dö. Men jag är rädd för ganska mycket annat också, bl a att få tvål under naglarna *ryser*
vilka kläder sover du i? - pyamas?
vem hatar du verkligen? - att hata känns onödigt. Men det finns folk jag ogillar, oftast för att de är själviska och elaka mot andra
varit kär? - ja :-)
kör du bil? - yes box! Min fina fina lilla rulle!
har du ett jobb? - japp
gillar du att ha folk omkring dig? - ja det är klart, men jag uppskattar även tid för mig själv
är du ett hälsofreak? - haha nej! Jag är nog den lataste jag känner, och jag har sjukt dålig karaktär när det kommer till godsaker... och mat... åh jag älskar mat! haha!
har du någon tatuering? - nej inte än, men jag är riktigt sugen!
har du någon piercing? - yes, i lilla naveln


De senaste 48 timmarna har jag:

gråtit? - nej
varit sjuk? - nej
sjungit? - jajamensan
sagt jag älskar dig? - mm
träffat någon? - haha svårt att inte träffa någon när man bor två personer på 39 kvadratmeter!
saknat någon? - inte så farligt
kramat någon? - japp
kysst någon? - japp!


Vilken :

tidning läser du? - hinner aldrig läsa tidningar... fast jag har massa prenumerationer.
buss åker du oftast? - 20
frisyr har du? - page
månad fyller du år? - Augusti

Say WHAT?!

HUR 17 KAN DET VARA VIKTIGARE ATT VISA ISHOCKEY ÄN GREY'S ANATOMY?!?!? Det borde vara förbjudet!!!

Beslut

Jaa... nu har jag bestämt mig. Skickat in ansökan och önskemål. Och för att slippa tänka för mycket satte jag igång att pynta mina videkissar som visade sig inte alls vara videkissar (vad mina gamla skogsmullefröknar från gamlis skulle skämmas över mig om de visste) så att det blev ett tjusigt påskris. Och från och med nu har jag påsklov!! *wiii* New moon, here I come!


Bästa!

Blir så glad av att träna med Vipers! Och Uppsala vann visst matchen också, heja heja! (verkar det som att jag uppriktigt bryr mig? ;-)


Hur hamnade jag här egentligen?

Ibland önskar jag att jag var 17 igen... Då var det mesta så lätt. De närmaste dagarna ska jag fatta en massa beslut om min framtid och jag känner mig bara inte redo. När blev jag så här vuxen egentligen? Känner mig för ung för det här. Hur ska det gå, hur ska det gå... Nej, det vore skönt med några extra glidarår innan jag blir vuxen på riktigt.

Sidvolt- CHECK!

Dagen har mest bestått av träning. Först med Vipers- åååååh vad jag har längtat!! Lätt roligaste träningen på hela veckan :-) Ser verkligen fram emot vår myskväll!
Efter Vipersträningen åkte jag hem till min bror som fyllde år idag och åt årets första jordgubbar! Gud så gott det var!
Men ingen rast och ingen ro, åkte direkt därifrån till Fyrishov för att träna gymnastik med Black Hawks. Det händer inte så ofta, men idag kan jag sätta ett nytt kryss på listan av volter jag kan- satte nämligen min sidvolt idag! Kul att gamlingen tydligen har lite mer att ge, hehe! För som inte vet hur en sidvolt ser ut så har ni en här:



Nej nu kan jag inte hålla mig längre.. måste fortsätta läsa Twilight!! Hahaha

Världens bästa

Jag har världens bästa chef! När jag cyklade ner på stan idag hoppade kedjan på min cykel av två gånger (ni som varit med ett tag vet att jag och min cykel snarare har ett hat/hat förhållande än ett hat/kärlek förhållande). Så jag var ganska irriterad och smutsig när jag väl kom fram efter att ha gått den sista biten. Bestämde mig i alla fall för att gå in och tvätta händerna på jobbet innan jag uträttade mina ärenden, och då träffar jag denna underbara person som förutom att han ger mig lön även är snäll och trevlig och erbjöd sig att hjälpa mig spänna åt cykelkedjan när jag kom tillbaka efter att ha handlat det jag skulle. När jag kom tillbaka till cykeln försökte jag få på kedjan själv en stund (det brukar gå ganska lätt men inte den här gången), men jag lyckades bara ställa till det ännu värre. Så jag ser mig besegrad av det gamla skrället och går in och ber om hjälp (eller nej jag behövde inte ens be, min chef erbjöd sig igen innan jag hann fråga). Så vi går ut på bakgården och han vänder upp och ner på cykeln och står och meckar och fixar i en halvtimme innan han är nöjd! I finskjorta! Så nu är cykeln som nästan ny!! Jisses vad jag ska sälja jeans imorgon när jag jobbar! haha


Love story

Undrar hur mycket mer skivor Taylor Swift kommer sälja tack vare Twilight? Jag var visst inte ensam om att tycka att hennes låt "Love story" passade handligen väldigt bra...




Romeo, take me somewhere we can be alone
I'll be waiting, all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story - baby just say 'Yes'

Romeo save me - they're tryin' to tell me how to feel
This love is difficult, but it's real
Don't be afraid; we'll make it out of this mess
It's a love story - baby just say "Yes.



Usch... jag börjar bli en lika stor tönt som Iilin! ;-) sitter och kollar på klipp på youtube, och flera gånger om dagen funderar jag på hur jag ska överleva tills den 25:e när dvd:n landar i min brevlåda. Och nu med I-pred törs man ju inte ladda ner längre... suck! Tur att jag har böckerna i alla fall!

A job well done

Hatten av för PVD 2009's gasque-grupp!! Det gjorde ni sjukt bra, bästa gasquen ever! *applåd*

Insåg just att klockan redan är två!! Var tog den här dagen vägen?? Men det gör ingenting, nu ska jag ta med mig en filt ut på balkongen och lägga mig i solstolen och fortsätta att förlora mig i Twilight. Underbara, underbara bok- ta aldrig slut!!


April april!

Äntligen April!! Och strålande solsken, precis vad jag har önskat mig!! Vad jag vet har jag inte blivit lurad ännu, trots att jag glömde säga rabbit, rabbit, rabbit imorse (enligt Marni ska det vara det första man säger på morgonen den 1 april, så får man tur).

Har under dagen varit på PVD i universitetshuset tillsammans med underbara Coach Kickan (som för övrigt ägde i situpstävlingen!).  Bäst var föreläsningarna med Pär Johansson (Glada Hudik teatern) och Elisabeth Ohlson Wallin (Ecce Homo). Den sista var helt fantastisk, jag blev sjukt berörd! En annan bra grej var massagen som var gratis, och massören lyckades knåda loss lite grejer i min axel samt att jag fick övningar att göra hemma så ska den nog kunna bli lite bättre! Toppenbra!  Sämst var montern från psykologernas studentförening. Herregud, när jag föreslog att de skulle försöka samarbeta lite mer med Dynamicus för att förbättra vår psykologiinriktning frågade de mig vad Dynamicus var för något. HELLO! Inte okej alltså.





Ikväll väntar gasque på V-Dala, ska bli riktigt skoj! :-D

För övrigt så börjar det hända konstiga grejer efter att vi har stått på basketmatcher.. Sist fick jag en drös nya vänner på Fejjan, och igår fick jag ta emot flera skumma telefonsamtal från Dolt nummer där de frågade om jag var med i Uppsala Spirits. Det sista samtalet kom 23.56. Suck.

RSS 2.0