That's what you get when you let your heart win

Ikväll har jag varit med och fattat en massa beslut. Om cheerleading. Om andra. Om andra och cheerleading. Men jag tror att jag även har fattat ett beslut om mig själv och cheerleading. Men man vet ju aldrig, jag kan ju alltid ångra mig. Igen.


Välkomna alla gamla och nya Excalibatorer, snart vet ni vilka ni är! Ser verkligen fram emot tävlingsåret 2009-2010 med er!

Sol sol sol!!!

Hur underbart är det inte att man kan sitta och plugga till sista tentan i bikini! Och det i Sverige till på köpet! För några dagar sedan förbannade jag mig själv att jag glömde ta vantar och mössa på mig när jag cyklade in till stan. Konstigt det där hur snabbt det kan vända!

Har i alla fall suttit ute på en filt i parken och pluggat ett par timmar *duktig* Lasse den knasbollen bestämde sig för att chocka mig helt brutalt. Jag hade tagit en liten paus för att sola magen och låg och hade det allmänt bra när han ropade:
"Kolla min rondat-flickis!!" och satte iväg. Och vad gör killen? Jo han GÖR en RONDAT-FLICKIS!! På gräsmattan. Bara sådär. UTAN PASS! För den som inte vet så är Lasse fotbolls/frisbeekille och har aldrig gått på gymnastik. Jag trodde verkligen han skämtade när han sa sådär. Jag trodde han skulle köra en rondat, men nejdå, han kör flickisen också och landar på fötter. På sitt första försök någonsin. Utan studs och på gräs. Bara sådär.

Men det är lite så det funkar i vårt förhållande. Lasse blir bäst på saker på typ en sekund medan jag tränar och tränar och nöter och nöter. Liksom hur mycket har inte jag tragglat rondatflickisar? Och jag kan ligga och pressa på brännan i VECKOR, så sticker Lasse ut näsan genom fönstret en dag och är brunare än mig. Ibland blir jag lite avis på dig gullunge!!! Du är bäst!

Mamma är bäst!!

Idag har jag varit hemma hos päronen och pluggat. Jag var typ beredd att ge upp plugget efter igår, men så kom mamma till min räddning! Undrar om min mamma har mest tålamod i världen? Så himla underbar! Jag får ställa mina dumma frågor ifred utan att någon sitter bakom och suckar, och hon ger sig banne mig inte förrän jag har förstått! Så idag har jag lärt mig Självkostnadskalylering med ekvivalentmetoden och med påläggsmetoden (jag vet att vi inte skulle bry oss om ekvivalentmetoden så mycket, men efter mammas och mitt superpluggpass så kan jag den ändå- hurra!!). Det allra bästa är att jag inte har panik längre. För jag kan klara det här!! Nu ska jag kämpa de sista dagarna, nu jäklar!!

För övrigt kan Uffe vara en av de busigaste valparna jag någonsin träffat!



Men jag är nog en kattmänniska ändå.... :-)

Idrott i Uppsala

Mamma skickade den här till mig och undrade om jag kände igen några i filmen. Och visst gör jag väl det! Apaches och Tom Cats skymtar ju förbi! Och så är det min storebrors flickvän som är ridande polis, det ni! ;-)


Vipers SM

Jaa gott folk, så här såg det ut när Vipers tog Sm-silver i Groupstunt! Tyvärr ser man inte vår största tillgång, nämligen våra söta glada fejs men det finns det bilder på på fejjan ;-)

Anna- Back/ Bas
Carro- Topp
Elin- Mainbase
Lollo- Back/Sidebase
Emma- Front



Har inte hittat Black Hawks än, men jag lägger väl in det här när det kommer upp.

Mumma!!

Ibland tycker jag extra mycket om mig själv. I de fallen handlar det oftast om mat. Så även denna gång! Oh lord säger jag bara!! Jag fick ett litet infall att göra förrätt till mig själv eftersom jag skulle äta middag ensam och inte var ett dugg sugen på att laga köttfärssås som vi kommit överens om. Så jag rotar fram lite smått och gott i kylen och lyckas med att laga ta mig tusan den godaste mackan jag någonsin ätit i mitt liv! Tog lite grovt bröd som Lasse köpt (vet inte vad det är för sort, men ett vanligt grovt bröd bara), bredde på lite smör, hyvlade över parmesanost och en vanlig ostskiva och hade på lite salt och vitlökspulver och körde in det i ugnen... Fy fabian vad gott det var!!! Att jag sen lyckades göra den godaste köttfärssåsen på länge var inte heller så dumt ;-)

Ikväll tänker jag inte tänka mer på neggon, både Lasse och jag har tröttnat på allt ältande. Vi ska kolla på Shrek ikväll, och då kan man ju inte annat än att apflabba! Ska bli skönt :-)

Uuääääääääääääääääh

Vad har hänt med Grey's anatomy? Jag har numera schemalagd gråtstund onsdagar 21-22. Slår aldrig fel. 




  


Men alltså...

Vi har stora hjärtan och vi vill att rätt ska vara rätt... sportsmannaanda i all ära, men hur mycket ska man behöva ta egentligen? Kan man verkligen säga att det är så orättvist? Jag vet inte längre. Jag vill kunna visa hur stolt jag är, och hålla huvudet lika högt utåt som jag gör inåt... men det känns inte riktigt som att man får. Inte riktigt politiskt korrekt. Vi fick alla 1 minut och 30 sekunder att visa vad vi går för, och i denna sport är det tyvärr så att dessa 90 sekunder är de enda som räknas. Inte vad man gjorde förra året, eller året innan det. Ibland har man turen med sig som vi hade i lördags, och ibland händer det som man inte vill ska hända. Det händer alla. Även den bästa. Det hände oss i fredags till exempel. Känns så trist att säga, men ger man sig in i leken får man leken tåla.




Regnet på er parad borde inte bli regn på någon annans parad. You can stand under my umbrella.


Tävlingsbakis?

Det är som att man nästan är bakis efter SM-helgen, man är helt slut och undrar vad som egentligen hände igår? haha! Men idag har jag i alla fall pallrat mig ner på stan för en pluggdag på biblan. Gick faktiskt riktigt bra! Jag tror jag börjar greppa det där med resultaträkning. Nu ska jag verkligen försöka kämpa på fram till tentan, vore som en dröm att klara den och slippa plugga i sommar.. hoppas hoppas hoppas!!

Usch jag vill låta som en gnällspik men jag vet inte vad det är för jäkla bacill som letade rätt på mig i helgen. Jag har haft feber, sprängande huvudvärk, snorar, hostar och ont i halsen sedan i lördags och nu har jag till på köpet fått blåsor i munnen! JAG! BLÅSOR!! Jag som aldrig haft en blåsa i munnen i hela mitt liv! Och jag som nästan aldrig får feber när jag blir sjuk... typiskt! Men jag är ändå jätteglad att jag blev sjuk efter tävlingen.

För att muntra upp mig själv lite idag syndade jag lite på lunchen... gick in på H&M för att leta efter ett par nya solglasögon som jag inte behöver vara så rädd om i NY. Kom visserligen ut med ett par nya brillor, men även med två toppar. INTE OKEJ! Jag ska ju spara pengar till resan nu... men jag ser det som så att jag kommer kunna ha topparna när vi är där. Så det får nästan ses som att det ryms i budgeten ;-)

Nu ska Lasse och jag kolla på film och det är min tur att välja- hurra!! Sex and the city it is! Åh jag kommer gråta massa, kan bara inte hjälpa det när jag ser den filmen... men det kan vara skönt att gråta av sig ibland :-)


har sagt det förut, säger det igen, jag ÄLSKAR rosetter!!!

Här är den, rosetten som charmade en hel rad av domare:


Förkylningen efter stormen.

Jag har en förmåga att alltid blir sjuk efter stressiga perioder. Och mycket riktigt. Så fort Vipers varit inne och tävlat i lördags snörde halsen ihop sig och ville inte vara med längre. Snoooooor och host. Jag borde verkligen tentaplugga, men idag får bli en parentesdag. Jag har verkligen inte tid att vara sjuk nu, så jag ska försöka ta det jättelugnt  idag (inte min starka sida direkt) och hoppas att jag mår bättre imorgon. Synd bara att det är så fint väder... :-(

Nej det blir nog till att kolla på en film nu tror jag. Det blir mysigt!

Lollos bilder är på gång (yeeeey!!) men jag har ju faktiskt tagit lite egna bilder i helgen också!





kanske lägger upp mer sen, pappa har ju tydligen lyckats ta 400 bilder bara från i fredags!! Måste hem till päronen och kolla om det finns någon spännande...

Det kunde man inte tro 2!!

Nej vem hade kunnat ana att Vipers skulle ta Sm-silver??!?! Inte vi själva i alla fall. Har nog aldrig varit så chockad i hela mitt liv som när de ropade upp oss som silvermedaljörer!! Och så stolt har jag nog aldrig varit som när jag såg domarprotokollen första gången!

Flickor... det finns en taco-kväll här hemma AND IT'S GOT YOUR NAME ON IT!!!! Jag menar, vi måste ju komma i form till EM ;-) EM EM EM EM EM EM EM EM EM EM EM EM EM EM EM EM EM EM!!!!!!!!

Lollo a.k.a. the paparazzi har tagit 815 bilder i helgen, vilket tar en stund att lägga in i datorn, men håll tillgodo med denna gobit så länge så kommer det upp bilder från SM här så småningom!



Sem hade man nog inte kunnat tro att det skulle bli en sån pannkaka av Black Hawks gymnastikpoäng. Jag hoppas de skäms! Tur att det finns någon rättvisa här i världen så att vi får de poäng vi ska ha. VI SKA TILL EM HÖKAR!!! Jag är så stolt!!

Det kunde man inte tro

Inte kunde man tro att jag skulle sitta hemma i soffan med miniräknare och linjal i högsta hugg och lösa matteuppgifter!! Det var med det största, nöjdaste leendet jag för 5 år sedan lämnade min sista matematiklektion på gymnasiet- ALDRIG mer skulle jag se tillbaka. Jag skulle skicka mina kommande barn hem till pappa då jag skulle vägra hjälpa dem med matteläxorna. Jag har dragit ut på pluggandet in i det sista. Men nu sitter jag ändå här. Och räknar. Och ritar diagram. Och det är ganska kul när det går bra! Fast när det går dåligt svär jag högt och förbannar den som bestämt att Företagsekonomi ska vara en del av PA-programmet. (Död åt dig din jävel!!)

Snart ska jag hoppa in i duschen (luktar ju konstant av brun utan sol nuförtiden, tävlingsvecka som det är) och sen bege mig ner på stan för att inhandla diverse rosettmaterial till Vipers och Apaches nya bows, samt växla in lite pengar till resan. Och sen ska jag faktiskt jobba en stund på kvällskvisten, vi ska skylta om i hela butiken, jösses vilket hästjobb!

Nej nu är det bäst att sätta fart! Men jag vill gärna ha beröm för att jag sitter hemma och räknar, som helt ärligt, till 100% är det absolut värsta jag vet. Om jag någonsin säger att något annat är det västa jag vet så ljuger jag- påminn mig om det så ska jag vara tacksam för det där andra!

Tjiiing!

Underbart!

Lycka är att ha världens bautamegastora rosett på huvudet och stå på tävlingsmattan med de bästa! Inte långt kvar nu... Vipers, ni kommer inte att bli besvikna!

Definition

"I define being the best as competing against the best there is out there and beating them"

Ja, vi klarat av den sista ordentliga träningen innan SM, och nu är det bara att hoppas och hålla tummarna att det blir som vi vill. Och Vipers... vipers vipers vipers. Jag finner inga ord! Mycket fint material till vår film har spelats in idag, särskilt i c-hallen, men DET blir en liten överraskning till Iilin ;-)

För övrigt börjar tentaångesten banka på dörren. Extra mycket sedan att jag insåg att jag inte alls kommer sitta på biblioteket hela dagen imorgon, utan kommer att jobba med den sista seminarieuppgiften från kl 9. Jag hoppas verkligen vi blir klara snabbt! Har verkligen inte tid!! Kom igen tjejer kom igen *klapp klapp*



Nicco skickade den här bilden till mig, och jag blev bara så glad! :-D

Min nya favoritlåt

Åh jag har en ny favoritlåt. Tog ett bra tag och ganska många lyssningar innan jag ens gillade den, men nu! Oj vad den växer med antalet lyssningar. Och nej, jag gillar den inte för att Robert Pattinson är snygg (och kom igen, så snygg är han faktiskt inte!!) eller för att han spelar Edward Cullen. Det är bara en riktigt bra låt. Så ge den en chans och kom ihåg att den blir bättre efter några lyssningar. Underbart! 



skam den som ger sig? Eller man kanske borde ha självinsikt och veta när man ska ge upp?

hahaha jag kunde bara inte sluta när jag väl satte igång, så nu har jag nog världshistoriens fulaste header! Helt fel format och felplacerad men nu är den där. Hittade ett litet hopklipp från the good old days med "ur-hökarna"¨. På tiden var jag fortfarande topp, och jag hade jäkligt rött hår uppenbarligen?! haha den får i alla fall sitta kvar nu för att peppa fram till SM!

Som ni kanske märker tar jag tacksamt emot hjälp med bloggdesign, haha!

Äsch

Äsch... nu ger jag mig. Jag kommer då aldrig bli någon programmerare eller webdesigner så oteknisk som jag är. Hur gick det till med tanke på vilka gener jag har? Pappa skulle skämmas om han visste haha. Tanken var att SM-pimpa bloggen med lite Spiritsfärger, men det verkar inte som att den vill samma saker som jag. Så nu ger jag mig. Lite blått ch lite svart och lite vitt är det iaf. GO SPIRITS! haha!

Nu ska jag försöka ta tag i plugget för dagen! Ikväll väntar ESC hemma hos mamma och pappa. Kanske bästa kvällen på hela året? Jag har i alla fall längtat hela veckan! Och de blir nog glada när jag tar med mig deras favoritbrownies. Kan man inte vara teknisk så får man väl baka istället liksom?

Black eyed peas är tillbaka!

Wihooooooo!!

Even if you cheat, we're hard to beat

Jag vet inte vad jag ska säga. Jag åkte till träningen och förväntade mig att det skulle vara lite smått panikartat. Att det skulle göra ont. Att det skulle gråtas en skvätt och att man skulle åka hem igen och vara lite smått oroad, precis sådär som det ofta är sista byggtränigen innan tävling. BOY WAS I WRONG!! Ikväll har jag fått nya idoler. För hur tusan kan man inte få det när underbara bästa laget kör som de körde ikväll?! Jag menar, hur mycket nya skills satte vi?! Och då är det liksom mindre än en vecka kvar till SM nu!! Att vi ens har tid med sådant är ju en bedrift bara i sig.

Jag är inte ett dugg orolig inför SM, för nu kör hökarna på glädje. Är det inte underbart så säg?

HARD 2 BEAT BLACK HAWKS- SM 2009 HERE WE COME!

Fredag

Idag är det en vecka kvar till Black Hawks står på tävlingsmattan på SM! Och vi är taggade! :-D

Snart ska jag pallra mig ner på stan och sätta mig och plugga. Gick ju bra igår, så jag hoppas att det går lika bra idag.

Mardröm?

Enligt Lasse har jag sovit oroligt och sparkats i natt. Undrar om jag drömde om de här??



Sjukt läskiga!!!!

Först ska jag.. och sen ska jag... och sen...

Oj oj oj. Nyss hemkommen från en mycket inspirerande XPUBS. Superbra workshop med HR-akuten, där man fokuserade på medarbetarskap istället för ledarskap. HUR smart är inte det? Vi lär oss så otroligt mycket om ledarskap, men vad kan vi egentligen om hur det är att vara medarbetare? Mycket intressant!

Dock har jag en förmåga att alltid gå ifrån sånna här tillställningar med en grym ångest inför arbetslivet. Och jag kommer ju bara närmare och närmare tiden då det är dags att börja söka jobb. Just nu känns det som att jag behöver organisera om mitt liv lite. Fylla på med nyttigheter i CV:t. Bland annat borde jag:

1. Jobba extra, helst inom rekrytering eller annan HR
2. Engagera mig i Dynamicus
3. Engagera mig i en samhällsfråga
4. Plugga utomlands
5. Börja träna ett idrottslag
6.Volontärarbeta på ett katthem...


Puh!! Tur att Carro påminnde mig om att jag faktiskt redan jobbar extra, är engagerad i en förening OCH att jag har ett år kvar på mig att fixa resten :-)

It's the little things

Hur glad blir man inte när man tar på sig ett par byxor man inte haft på ett tag och hittar pengar man inte visste att man hade i en ficka? Även om det inte är mycket pengar blir i alla fall jag löjligt glad över en sådan sak! Och helt otroligt så har detta hänt mig tre gånger sedan kl 19 igår!
Medan jag väntade på att bli upphämtad innan träningen igår kände jag efter i min träningsoverallsficka och hittade en femtiolapp- hurra!! Och imorse hittade jag 40 kr i byxfickan, så jag tänkte att jag skulle lägga ner mina fynd i plånboken istället och gick och hämtade träningsoverallsjackan. När jag tar fram femtiolappen ser jag att en tjuga ligger inknölad i den!! Oh happy day!! :-D

Firade med att köpa en reseguide till New york *längtar*



Vore inte så dumt att hitta så här mycket pengar... men det känns lite väl otroligt

Det går bra nu!

Yes, Hökarna är on fire!!! Hade en grym träning igår där mina flickisar helt plötsligt var tillbaka i topptrim! Och man känner verkligen en pirrande känsla i hela laget på träningarna nu ... Vi vill ha det där guldet!! Nästa vecka står vi på träningsmattan vänner! Eller står och står... Vi rockar det!! They won't know what hit them... ;-)

Det kom för övrigt en journalist från UNT till träningen idag, så inom en snar framtid kommer ni kunna läsa om mitt fabulösa lag! Vet dock inte när än... Men en sak är säkert, jag behöver mediaträning! Haha, stackars killen som intervjuade mig.

"-Varför håller du på med cheerleading?
-För att det är roligt!"

Doh!

Måste ju även passa på att göra lite reklam. Om det är någon som blivit sugen på att testa lyckan och söka in till mitt lag inför kommande säsong så är det uttagning den 7 juni kl 17.45 i c-hallen på Fyrishov. Krav är att man kan flickis!! Kom och testa, det är sjukt kul!! Och vi vill ha KILLAR!! Och starka modiga tjejer :-)


Hard to beat!

Robinson 2010?

Fan, man kanske skulle söka till nästa års Robinson? Snacka om Cheerleader gone vildmark!! haha! Fast om jag kom med skulle de väl sätta mig i ett träsk i flera veckor bara för att det skulle vara så kul att se hur en girly girl fixar det... hmm kanske inte så kul ändå? Men fan vilken grej det skulle vara! Svårt att veta hur man skulle klara sig. Det bor ju grymt mycket tävlingsmänniska i den här rackarn, men samtidigt är det väldigt psykiskt pressande. Det skulle nog vara mitt problem... jag skulle med största sannolikhet göra mig en egen "Wilson" av en kokosnöt och sitta och prata med hela dagarna, haha! Pappa och Lasse hejar på i alla fall :-)



Äntligen!

Semestern är bokad!



La, la, la, la, la, la

Lasse har lyssnat på den här låten de senaste dagarna, tycker den är rätt söt!


Oh lord!!

Herregud, det här hjälper verkligen inte min husdjursabstinens!!

Våruppvisningen

Här är en länk till en film från våruppvisningen i söndags:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=99886578915&ref=mf

Vi kör varvat med seniortruppen från UF, så programmet är ganska långt, men det kommer lite gobitar i slutet, bl a kravlar jag mig upp i en pyramid, haha!

För övrigt tyckte jag inte om glass tills idag. Men så köpte jag en Ben & Jerry's Bohemian Raspberry. Kan man annat än älska en glass som heter så? Nej det kan man inte. Så jäkla gott!!




Som ni märker går det utför med min fruktdiet, men eftersom jag har ont i halsen fyller glass ett vårdande syfte ;-)

Viva la vida

Nej.. man kan banne mig inte alltid leva sitt liv för att andra ska vara glada. I alla fall inte om man inte är glad själv. Jag vet vad jag vill, och det här har vi skjutit på alldeles för länge! Det är ingen stor grej.



I värsta fall får vi supa ner oss

Aahh crap...

Det slår aldrig fel!! Jag blir alltid sjuk innan SM! Crap crap crap. Men vilken perfekt anledning att parkera mig i soffan med en smoothie och twilight på dvd. Mumma!!

pånni?

Är det någon som vet varför tvillingarna i 3-reklamen har ridkläder på sig?? Makes no sence to me...

Lucky me som har en egen nurse som tar hand om mig :-D

Det går någon skum sjuka i klassen. Det är tydligen inte bara jag som inte kan sova på nätterna. Har legat och toksvettats och frusit om vartannat hela natten, och när det väl var dags att vakna på riktigt hade jag riktigt ont i halsen. Kände mig hängig och tung i huvudet under dagen, och fick en ruskig huvudvärk under sista timmen på seminariet. När jag väl kom hem var jag helt knockad och la mig direkt, tyvärr utan att kunna sova. Det var en sån där huvudvärk som får minsta lilla ljud, typ surret från datorn, att låta som om en hjord elefanter hoppar på huvudet.
MEN jag är lyckligt lottad som har en sån fin pojkvän som vet vad som är den bästa medicinen när man är sjuk- MARABOU!! just det, så gick det med den dieten.. men man FÅR faktiskt äta godis när man är sjuk tycker jag? Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon och kan ge magmusklerna en match de sent glömmer, haha! Nu är det inte långt kvar till SM, och tusan vad jag längtar!!! :-D



Biljetter

Nu är det klart, det blir jag och mina två brorsor som styr kosan mot Globen 11 Oktober för att gå på Green Day. Ska bli riktigt kul! Sist de var här begav jag och Patrik (ena brorsan) oss ut på roadtrip till Göteborg, och det var verkligen värt den långa resan för att se mina första idoler! Lätt en av de bästa konserterna jag varit på! Det är nog bara Coldplay i höstas som slår den... Och jag är riktigt riktigt glad att jag ska få se dem igen i sommar!! Underbart!! Åh vad jag längtar!

  


På tal om biljetter så vill jag ge en guldstjärna till Anders!! På träningen ikväll skulle vi styra upp biljettköpet inför SM, och alla tjejerna som skulle sitta i publiken hade redan köpt sina biljetter, så det var jag, Sigge och Anders kvar. Jag antog att lotten skulle falla på mig att styra upp det hela (hallå, två killar och en tjej, oddsen var ju inte riktigt med mig liksom), MEN då meddelar Anders att jag slipper eftersom jag alltid fixar allt annat! WOHO!!! Åh vad jag kommer njuta av min av-någon-anna-inhandlade-biljett på SM haha!! :-D


Och by the way, hökar... We're on to something good!!! ;-)

Lasse kom hem!

Okej HJÄLP!!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5054549.ab

Nu vågar jag inte gå ut!!

myskväll

Har precis kommit hem från en myskväll med grillning och Robinson hos mamma och pappa- guld!

Borde egentligen gå och lägga mig eftersom jag har en riktigt lång dag framför mig imorgon. Samling på Fyrishov kl 11 för genrep av våruppvisningen, och sedan två föreställningar under dagen varav den sista börjar kl 17. Vi är den sista punkten, så man kan inte räkna med att smita tidigare. Insåg lite för sent ikväll att jag nog borde ha planerat för någon slags lunch till imorgon, men jag får helt enkelt försöka köpa något där. Hoppas i alla fall på en skoj dag med laget imorgon och att både aktiva och tränare har humöret på topp så kommer det gå galant! :-) men nu, dags för sängen!

fix och trix

I väntan på att mamma och pappa kommer hit kl 15 och hjälper till att äta upp brownisarna från igår städar Lasse och jag lite samtidigt som vi diggar Audioslave på högsta volym... Gött!!! Hur bra kan ett band vara egentligen??



Bak-is

Av någon anledning blir jag alltid sugen på att baka dagen efter att jag har varit ute. Just nu sitter jag på balkongen och läser Midnight Sun och väntar på att en plåt med brownies ska bli klar. Problemet brukar bara vara att när jag väl har bakat klart brukar jag inte vara speciellt sugen på att äta upp allt själv, och Lasse är inte heller den största gottegrisen i stan, så jag sitter och funderar på om jag kanske skulle bjuda hem lite vänner på fika imorgon? eller kanske ta med mig brownisarna och åka hem till päronen? hmm..  

Valborg 2009

En av mina favoritdagar på året!! Har man inte firat sista april i Uppsala har man verkligen missat något!! Speciellt skoj är det om man är student, då man känner sig extra hemma i eko-parken, och man får tillträde till höjdpunkten på hela dagen- champagnegaloppen!! Helt plötsligt kan jag förstå det roliga i att vara brat: att ha vattenkrig med mousserande vin i strålande solsken med ett liveband som spelar skön musik är så sjukt roligt!!

Dagen inleddes med jordgubbar och mousserande till frukost (woho!) tillsammans med härliga vänner i eko-parken. Vi lyssnade på min bror Johans band Alpha 60 som var riktigt grymma, innan det var dags att springa vidare till galoppen. Där var det blött och kul, och Emi och jag dansade som galningar! kl 17 var det dags att åka hem efter åtta timmars festande. Tog en välförtjänt tupplur innan det var dags att grilla på balkongen och kvällen avslutades med en bra film hemma i soffan. Tack alla vänner för en underbar dag! Nu är det äntligen maj och snart är sommaren här!!!

Gårdagen i bilder:

  
Tripple E! Emi, Elin och Emma i eko-parken

  
Galna galoppgänget!
 
Man måste ju smaka liiite innan man häller ut allt

 
Blöta men glada inne på ÖG


Picknick i parken


Brorsans band


Älsklingen var med!!


Frukost


Alpha 60



Min bror the rockstar


Jag och bästa Elin

RSS 2.0